Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 18 évesen rossz ötlet lenne...

18 évesen rossz ötlet lenne elkezdeni így kivarratni magam?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Ilyen nagy méretű színes tetoválásokat szeretnék, az most mindegy hogy miért, de nem egy semmiből jött gondolat, már sok éve nagyon szeretnék ilyeneket, főleg a stílusom miatt (zenében, öltözködésben stb), és tényleg elég nagy álmom.

Szerintetek milyen hátrányok származnának belőle, ha 18 évesen elkezdenék ilyen tetoválásokat csinálni? Egyelőre csak úgy szeretném, hogy hosszú nadrágban és hosszú ujjú felsőben ne látszódjon semmi belőlük, aztán majd esetleg a jövőben akarok nyakra, kézfejre meg ilyen helyekre is.

2022. febr. 11. 20:58
1 2
 11/13 $$$$$ ***** válasza:
68%
Imádom a tetkokat nekem is van egy jo pár. De szerintem mivel még eleg fiatal vagy a nyak,fej,kézfej tetkokat egyenlore hanyagold mert kitudja hova sodor még az élet. Sajnos még most is olyan a társadalom, hogy bizonyos munkakörökben hátrányt jelent. Aztan később ha idösebb leszel és érzed, hogy nem hátráltatna a munkádban akkor megcsinaltathatod őket. Viszont más helyekre csináltasd nyugodtan ha ugy erzed hogy szeretned. Én 17 évesen csinaltattam az elsőt mai napig imadom meg azóta már több is van. Illetve még lesz is.
2022. febr. 15. 22:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tedd parkolóba öket pár évre. 18 évesen nekem is képekkel teli tetkó álmaim volt, de 22 évesen tetováltattam az első idézetet, most 25 évesen nagypapám nevét, aki 5éve elhunyt. És továbbiakban csak szöveges tetkók szerepelnek. Gondold át, tervezz, kérdezz tetoválókat, de ami a legfontosabb keresd meg a saját stílusod
2022. febr. 18. 03:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 24 évesen kezdtem el tetováltatni. Várj még vele, hiszen változik a gondolkodás az élethelyzet. Manapság viszont már sok helyen elfogadják őket. Szerintem várj még vele.
2022. febr. 26. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!