Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 18 évesen rossz ötlet lenne...

18 évesen rossz ötlet lenne elkezdeni így kivarratni magam?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Ilyen nagy méretű színes tetoválásokat szeretnék, az most mindegy hogy miért, de nem egy semmiből jött gondolat, már sok éve nagyon szeretnék ilyeneket, főleg a stílusom miatt (zenében, öltözködésben stb), és tényleg elég nagy álmom.

Szerintetek milyen hátrányok származnának belőle, ha 18 évesen elkezdenék ilyen tetoválásokat csinálni? Egyelőre csak úgy szeretném, hogy hosszú nadrágban és hosszú ujjú felsőben ne látszódjon semmi belőlük, aztán majd esetleg a jövőben akarok nyakra, kézfejre meg ilyen helyekre is.

2022. febr. 11. 20:58
1 2
 1/13 anonim válasza:
29%
Ne légy hülye, megfogod bánni idős korodra, amikor már nem ilyen lesz az öltözködésed és nem köt már le annyira a zene mert millió dolgod lesz még mellette.
2022. febr. 11. 21:26
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Hát szerintem a legfontosabb a belső hátránya, 18 évesen nagy a szabadság meg a zene az élet, de lehet már 25 évesen nem lesz az, most még nagoyn sok nagyon nagy változás lesz az életedben, és ami most életreszólónak tűnik az egy lezárt életszakasz lesz amire annyira emlékezni se akarsz, mert jön még fontosabb vagy jobb később....Én ezt érzem legnagyobb hátrányának, hogy lehet hogy amikor már egy töb más kultúrkörben mozogsz idegennek hat majd a bőrödön az a teljesen másik stílus, és esetleg megbánod, azért ezt eléggé nehéz lenne lézereztetni, főleg ha színes is...

De ja alapvetően vannak munkakörök amibe nem vehetnek fel, nehéz lesz stílust váltani, és ezt 18 évesen azért eléggé nem tudja az ember mi a végleges és mi nem, leszedetni nehezebb, illetve elég sablon ez a stílus így...enélkül is benne vagy a zenében ez nem tartozik igazából hozzá

2022. febr. 11. 21:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok a tetoválások ellen, de ezt jobban át kell gondolni. Nekem tizenévesen kész tervek voltak egy telikarról, örülök, hogy nem csináltattam meg, mert most huszonévesen már utálnám. Változni fog még az ízlésed. És azt is tudni kell, hogy akik így tele vannak tetoválva, az évek alatt gyűltek össze. Nagyon ritka, hogy valaki rövid idő alatt a nulláról így kivarrja magát. Nincs értelme, mert változni fog még ez az ötleted. Ha nagyon akarod, haladj szép lassan. Először csak egy, jövőre meg még egy, ha még mindig akarod. És így tovább. Lesz ideje kiforrni a stílusodnak.
2022. febr. 11. 21:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ketlem, hogy millioid lennenek erre 18 evesen, merthogy nem olcso dolog egyreszt, masreszt meg borzaszto rossz otlet a korod miatt. Csinaltass 1-2 tetkot jol takarhato helyre, aztan jegeld meg ezt a fajta telikaros temat, egyaltalan talald ki, hogy mihez kezdesz az eleteddel, akarsz-e meg tanulni, milyen munkakort tudnal elkepzelni magadnak, stb stb, erjel meg egy kicsit agyilag, testileg is.

En csak egy tetovalast csinaltattam 18 evesen, most vagyok 26, borzasztoan megbantam, eppen lezereztetem lefele, rohadt fajdalmas es eltunni maradektalanul soha nem fog, ha szerencsem van, egy masikkal el lehet takarni.

El nem tudom kepzelni, hogy mi lett volna akkor, ha tobbet is csinaltatok szinte gyerekkent.

2022. febr. 11. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Ez kizárólag a te döntésed, ha tudod finanszírozni. Nekem is tetszik sok-sok tetoválás, és ez is, de úgy gondolom, hogy a kevesebb ebben is több.
2022. febr. 11. 22:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kicsiben kezdd mindenképp és tényleg jól gondold át. Nekem elég sok tetkóm van, de a legelsőt, amit 18 évesen csináltattam, már takarni kellett.
2022. febr. 11. 23:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak akkor néznek ki jól, ha te is ilyen kaliberű fiú vagy.
2022. febr. 12. 00:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 éves koromban rengeteg tetkót elterveztem, hogy megcsináltatok majd a jövőben, ha lesz rá pénzem. Most itt vagyok 21 évesen, és azóta egyiket sem varratnám magamra azok közül, amiket elgondoltam akkor. Persze tetkót továbbra is akarok, de teljesen megváltozott az ízlésem ezalatt a 3 év alatt. Az is előfordulhat, hogy neked nem fog, de inkább várnék a helyedben pár évet.
2022. febr. 12. 09:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is várnék a helyedben, ahogy a #8-as mondja. 3-4 évvel ezelőttre visszatekintve is arra jutok, hogy mennyire gyerek voltam 18 évesen.

Ez pedig egy olyan emlék, amit nem is tudsz annyival elintézni, hogy “megtörtént ez is, de elmúlt”, hiszen maradandó.

2022. febr. 12. 09:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én, személy szerint nem várnék a helyedben, ha van pénzed, de jól meggondolnám a helyet és a mintát. Első tetoválásnak olyat szokás kérni, ami állásinterjún jól takarható, hogy ne akadályozzon a későbbi életben. A legtöbb tetováló csak akkor varr nyakra, kézre, arcra, miután már rendesen ki vagy varrva. Ugyanakkor arctetkót szerintem SOHA se varrjál magadra, mert a munkák bő 95%-ánál akadályokba ütköznél miatta
2022. febr. 14. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!