Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit ajánlanátok tetoválásnak...

Mit ajánlanátok tetoválásnak (a mondanivaló lent)?

Figyelt kérdés
Több mentális betegséggel rendelkezem, ezek között szerepel a kényszerbetegség is. Rengeteg nehézségen mentem keresztül az életben nem csak ezek miatt, de a nehéz családi helyzetem miatt is. Azóta "felnőttem" és kiszakadtam a korábbi környezetből, ám így is kísérnek ugyanazok a problémák, fájdalmas emberi kapcsolatok és jelenleg a mentális állapotom is egy mélyponton van. Folyamatos önutálat és megbánás kísér. Őszintén bevallom, hogy féltem ide írni a kérdést, de remélem, hogy találkozom itt jó emberekkek, akik értelmes véleményt tudnak alkotni és tanácsot adhatnak. Évek óta szeretném ezt a tetoválást, ami azt jelképezi, hogy akármekkora terhet rakhat rám az élet, akkor is erősebb vagyok és sosem fogok lemondani önmagamról. Igen, át gondoltam, tudom, hogy ez egy életre szól, de pont ezt szeretném. Valamit, ami mindig emlékeztet arra, hogy sosem fogom feladni. Tanácsokat szeretnék, hogy számotokra mi az, ami a fentebb leírt jelentés jelképezi, mi az, ami mindig emlékeztetne a célomra. Lehet ez egy állat, egy szimbólum, bármi. Mindenképpen bevállalom, ezért kérem azokat, akik lebeszélnének, hogy ne pazarolják az értékes idejüket. Köszönöm szépen előre azoknak, akik valamilyen érdemes ötlettel segítenek. 22/N

2021. nov. 1. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Bal kézfejre egy 3d szúnyog jó lehet :)

Azért elárulhatnád, mire jutottál, vagy mik azok a szimbólumok, miegyebek, amik előkelőbb helyen vannak, voltak nálad.

2021. nov. 1. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyáltalán semmi ötletem nincsen még. Csak annyit tudok, hogy évek óta szeretném, tehát nem kapkodtam el az átgondolást.
2021. nov. 1. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:
11%

"remélem, hogy találkozom itt jó emberekkek, akik értelmes véleményt tudnak alkotni és tanácsot adhatnak"

vs.

"kérem azokat, akik lebeszélnének, hogy ne pazarolják az értékes idejüket"

Szóval én, az értelmes és jószándékú ember aki lebeszélnélek a prolis tetoválásról ugyan mit csináljak? Merthogy józan ésszel mást nem lehet tanácsolni. Mélyponton lévő mentális állapottal amúgy sem a tetováláson kellene gondolkoznod különben egy nap úgy ébredsz majd mint a Másnaposok c. film egyik szereplője hogy amíg nem volt magánál addig kitetováltatta az arcát... Költsd azt a pénzt amit erre szánnál valami más élményre. Hidd el az többet segít.

2021. nov. 1. 21:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Ezt a véleményt is értékelem.

"Mélyponton lévő mentális állapottal amúgy sem a tetováláson kellene gondolkoznod.." - évek óta gondolkodom rajta, csak nem akartam elhamarkodni. Négy éve a fejemben van, így úgy gondolom, hogy már biztos vagyok benne.

2021. nov. 1. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!