Mit ajánlanátok tetoválásnak (a mondanivaló lent)?
Bal kézfejre egy 3d szúnyog jó lehet :)
Azért elárulhatnád, mire jutottál, vagy mik azok a szimbólumok, miegyebek, amik előkelőbb helyen vannak, voltak nálad.
"remélem, hogy találkozom itt jó emberekkek, akik értelmes véleményt tudnak alkotni és tanácsot adhatnak"
vs.
"kérem azokat, akik lebeszélnének, hogy ne pazarolják az értékes idejüket"
Szóval én, az értelmes és jószándékú ember aki lebeszélnélek a prolis tetoválásról ugyan mit csináljak? Merthogy józan ésszel mást nem lehet tanácsolni. Mélyponton lévő mentális állapottal amúgy sem a tetováláson kellene gondolkoznod különben egy nap úgy ébredsz majd mint a Másnaposok c. film egyik szereplője hogy amíg nem volt magánál addig kitetováltatta az arcát... Költsd azt a pénzt amit erre szánnál valami más élményre. Hidd el az többet segít.
Ezt a véleményt is értékelem.
"Mélyponton lévő mentális állapottal amúgy sem a tetováláson kellene gondolkoznod.." - évek óta gondolkodom rajta, csak nem akartam elhamarkodni. Négy éve a fejemben van, így úgy gondolom, hogy már biztos vagyok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!