Milyen rajzot készítsek ebből? Valakinek van valami ötlete?
Kéretlenül is kaptam egy feladatot, hogy rajzoljak meg egy tetoválást. Sikerült a nevekről lebeszélnem (én tutira nem akarom, hogy a nevem ott legyen a testén, és szerintem hülyén is néz ki, kb mint egy akasztófa), ezért lettek szimbólumok. De az eskü rosszabb... T.T
Ezeket kellene valahogy egy főként !!NYAK!! és mellkas képpé varázsolnom: pentagramma, szalonna, kocka szívvel, yeti láb, tölgyfa, nap, hol, csillagok, végtelen jel
HELP ME. Ez nagyon gáz. (Ja, és egy középkorú nemvékony hölgyről van szó.)
A többire még azt mondom oké, de a szalonna és a yeti láb mégis honnan jött? :D
Amúgy mindegy mit csinálsz és mennyire vagy ügyes, ebből kb lehetetlen ízléses tetoválást összehozni. Viszont valószínűleg nem is ez az elvárás, ha már ilyeneket talált ki. Talán még az lenne a legjobb, ha elszórva kerülnének rá. A nap, hold és csillagok lehet egyben, mert az passzol, de ha most mellé raksz egy szalonnát, az mégis milyen lenne?
Mondjuk égbolt lenyugvó nap, felkelő hold, néhány csillag. Alatta a tölgyfa egy kiálló gyökere lehetne a végtelenjel. A tölgyfa törzsébe belekarcolva a szíves dolog, tövében a jeti lábnyom. Pentagramma, szalonna? Ez necces, biztos, hogy szalonna?
Esetleg a lábnyom mellett vagy egy ágról lelógatva egy pentagramma medál. De a szalonna végképp nem illik ide, azt max fel tudod akasztani egy ágra, esetleg rajzolsz rá egy cinegét amint épp csipegeti.
#2 biztos, hogy szalonna :D, de köszönöm a többit :)
#4 egész jó ötlet! :) köszönöm
lehet el is kóborlok kicsit a szürrealizmus felé ;) úgy egyszerűbb lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!