Mi a menete egy tetoválás megtervezésének?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy teljesen egyedi tetoválást, de semmi elképzelésem nincs. Olyat akarok amit a későbbiekben sem bánok meg. Ti hogyan látnátok neki ötlet nélkül? Arra gondoltam hogy összegyujtom a rám jellemző és hozzám kapcsolódó dolgokat majd azokból kovacsolok valamit2021. aug. 17. 20:30
1/2 anonim válasza:
Először legyen ötleted. Én most voltam nemrég, elmondtam a lánynak, aki tetovált mit szeretnék kb, és a két dologról külön-külön átküldtem a képet. Mutattam fotókat milyeneket néztem neten, kb milyen színvilágot képzelek el, és ő a küldött két képből plusz a tetovalasokbol amit mutattam készített egy komplett mintát, amit aztán átküldött, hogy erre gondoltam-e. Persze ha nagyon jól rajzolsz elkezdhetsz te is rajzolgatni magadnak, de nekem pl nem volt annyi kézügyességem, hogy rendesen kidolgozzam a mintát, árnyékoljak, stb.
2/2 anonim válasza:
Én marveleset csináltattam, több képről gyurtam össze amit akartam + a tetkos sok tippet adott amivel még egyedibbé tehetem, kérdezd őt mindenképpen, akivel tetovaltatsz mert sok jó otletuk van. Lehet már késő valaszolnom mert megcsináltattad de hátha masnak jól jön a valasz:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!