Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Kisebb tetkón gondolkodok....

Kisebb tetkón gondolkodok. Szerintetek hova és mit érdemes varratnom ha szexi hatást szeretnék elérni vele? 20L

Figyelt kérdés

Gondoltam kisebbet bokamra, vagy combra, hasra esetleg. Mitől tudna szexi lenni?

Sajnos sok pénzem nincs rá, ezért csak kicsiben gondolkodok.

2021. márc. 16. 14:32
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
81%
Kedves 30-as, ha a vendég nem kíváncsi más véleményére, ne kérdezze meg. Ennyi. Nehogy már ne mondhassa meg valaki, amit gondol, ha kérdezik. Főleg egy tetováló, aki kismillió “megbántam, el akarom tüntetni, át akarom alakítani, miért választottam ilyen tucat mintát” stb stb rinyával találkozik. És de, nevezzük közönségesnek, ha ezt gondoljuk és KÉRDEZIK, mi a véleményünk róla. És de, befolyásoljuk, HA az illető ennek teret enged. Nem a tetováló hibája, ha a kedves vevő annyira nem tud kiállni az elképzelése mellett, hogy egyetlen ember mondata miatt már elbizonytalanodik.
2021. márc. 19. 10:07
 32/44 anonim ***** válasza:
72%

Elcsépeltnek hívom mert minden második tízen húszéves kb ezt kéri. Egy kókány tetoválónak ez lehet nem probléma, mert neki csak az számít hogy fizessenek (minimum ár nélkül egyébként meg se éri a tetoválónak). Én viszont 22 év után nem vagyok hajlandó elkészíteni egy ilyet.

2021. márc. 19. 11:05
 33/44 anonim ***** válasza:
31: Nem azt mondtam, hogy ne mond el a véleményed, csak azt, hogy ha neki az tetszik, ne vedd el a kedvét, a kettő nem ugyan az.
2021. márc. 20. 12:54
 34/44 anonim ***** válasza:
45%

32: Magadnak tetoválsz? Vagy a vendégednek? Mert ha nem vagy hajlandó elkészíteni amit a vendéged kér, inkább az előbbi...

Valószínűleg inkább neked nem éri meg elkészíteni egy kis szívet, ezért inkább egyszerűbb rámondani, hogy elcsépelt. Aztán ha nem ment el a vendég kedves teljesen, fizessen ki egy "egyedi, neki tervezett mintát", legyen olyan amivel neked "megéri" foglalkozni. Végülis teljesen jó, a vendéget nem azt kapta amit szeretett volna, te pedig kis minta helyett rá tudtál sózni egy olyat ami neked "megéri", ha elég rafkós vagy még a tervezés árát is... Üdv. egy nem 22 "csak" 15 éve tetovál kollégától.

2021. márc. 20. 13:00
 35/44 anonim ***** válasza:
74%

Ha tetoválsz akkor pontosan tudod hogy egy 5x5cm-es szív sehogy nem éri meg. Kesztyű, fertőtlenítő, tű, gépet összerakni... Ha meg azt mondom hogy 15 rugó alatt nem vállalom se ezt, se semmi mást akkor meg hüledeznek hogy hát de miért. Ha tetoválnál akkor valószínűleg te is elcsépeltnek gondolnád. Pont ugyan úgy mint a kis háromszöget, keresztet, semmitmondó idézeteket, és persze a tollakat meg madarakat.

Ha te ennyire értékeled a munkádat, hát egészségedre. Megmondhatnád ki vagy, és ígérem minden ilyet hozzád fogok küldeni hogy első kézből tapasztald mennyire fárasztó tud lenni.

Én inkább vállalom az egyedi embereket egyedi mintákkal.

2021. márc. 20. 13:49
 36/44 anonim ***** válasza:
58%

És nem, nem le akarom húzni a vendéget. Ha hoz egy apró de egyedi mintát ami nincs fent minden harmadik emberen, és nem jelent problémát neki hogy nálam van minimum ár, akkor egy szó nélkül felrakom neki.

2021. márc. 20. 13:53
 37/44 anonim ***** válasza:
58%

Egyébként nem tudom melyik (legális) tetováló rak fel olyan mintát ami neki nem éri meg.

2021. márc. 20. 13:55
 38/44 anonim ***** válasza:
48%

35: Csak, hogy mindenki tisztán lásson. Téged idézve: "ha tetoválnál" egy kis matek:

-1db 03RL tű: 100 Ft

-1db egyszerhasz. markolat: 250 Ft

-30ml festék: 4000 Ft (egy 5x5cm szívre, kb. 1/10-et részét használod el: 400 Ft

-1b festékes kupak: 60 Ft

-1db A4-es bőrindigó: 150 Ft, itt sem az egészet használod fel 5x5cm-re.

-1db 500ml-es indigóolaj: 2800 Ft, 1/10-et rész: 280 Ft

-1db 250ml-es vazelin 2000 Ft 1/10=> 200 Ft

-1pár gumikesztyű: 45 Ft, használj el 2 párat: 90 Ft

-1db eldobható borotva: 50 Ft

-1-1db O gyűrű, gumi, stb.: kb. 100 Ft

Összesen: 1680 Ft, kerekítsük fel 2000 Ft-ra, a fertőtlenítőszerek miatt. Ennyi az anyag költség, ami neked 15 000 Ft alatt nem éri meg.

Ilyen kis mintára legyen 5000 Ft/1 munkaóra, akkor is 7000 Ft-ba megáll, még fele se annak amit te mondasz kedves 22 éve tetoválok kolléga. :)

Persze, az egyedi tervezett, egész karos mintákon több a hasznon, de akkor ne azt mond, hogy elcsépelt egy kis minta, hanem, hogy a te gyomrod már nem veszi be a 15e Ft alatti munkákat. :)

Én itt szálltam ki az értelmetlen vitából, a fenti számok alapján bárki el tudja dönteni, hol húzzák le, és hol nem. Az árak pedig bármelyik webshop oldalán ellenőrizhetők. :)

2021. márc. 21. 11:54
 39/44 anonim ***** válasza:
84%
Na és hol van ebből adott időre kiszámolt üzlet bérlés, adó, bejáráshoz szükséges összeg? 😄
2021. márc. 21. 13:36
 40/44 anonim ***** válasza:
80%
Arról nem is beszélve hogy te nagyon kínai gagyi cuccokkal számoltál
2021. márc. 21. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!