Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Kisebb tetkón gondolkodok....

Kisebb tetkón gondolkodok. Szerintetek hova és mit érdemes varratnom ha szexi hatást szeretnék elérni vele? 20L

Figyelt kérdés

Gondoltam kisebbet bokamra, vagy combra, hasra esetleg. Mitől tudna szexi lenni?

Sajnos sok pénzem nincs rá, ezért csak kicsiben gondolkodok.

2021. márc. 16. 14:32
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak azért varratsz, mert szexi akkor ne tedd.
2021. márc. 16. 20:20
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező hova tűnt? Időközben minden szar tetkót felvarratott, amit itt javasoltak neki? :D
2021. márc. 16. 20:22
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

#24😂😂😂😂

Épp most varrják neki a szívet a bugyi vonal alá.

2021. márc. 16. 20:28
 24/44 $$$$$ ***** válasza:
54%
Hát ez nagyon ember függő ,hogy kinek mi tetszik. De szamomra az a ,,szexi" ha egy lányon nagyon sok tetko van. Es nagyok is. Nekem annál jobban tetszik egy lány minnel jobban ki van varva. Szamomra tetkoban nincs olyan hogy az már tul sok. (Nekem jelenleg 3 van. De meg akarok egy párat.) De van akit meg ez taszit. Tehat teljesen ember függő. De ha nincs olyan minta ami jelent valamit a szamodra akkor szerintem se csinaltas tetkot.
2021. márc. 16. 22:29
 25/44 anonim ***** válasza:
0%
Én a combodra javaslom, itt könnyen elrejthető, és könnyen megmutatható. Pl. egy nagyon miniben látszik, de egy comb középig érőben már nem. Ráadásul nagyon szexi, minden pasi megnézi! :) Egy kis szív jó ötlet, de akár egy vékony csíkban idézet is.
2021. márc. 17. 08:59
 26/44 anonim ***** válasza:
90%

Inkább közhelyes és elcsépelt szavak jutnak róla eszembe, de semmiképp se a szexi.

2021. márc. 17. 09:37
 27/44 anonim ***** válasza:
48%

26: Neked igen, nekem nem, nem vagyunk egyformák (szerencsére).

Tudod azt szokták mondani, hogy az a különbség a tetovált, és a nem tetovált emberek között, hogy a tetováltokat nem érdekli, hogy te nem vagy az.

2021. márc. 18. 10:41
 28/44 anonim ***** válasza:
85%

Nagyot akartál mondani, csak nem vetted figyelembe annak a valószínűségét hogy lehet tetováló vagyok 😄

2021. márc. 18. 12:48
 29/44 anonim válasza:
Kérdező azóta meg lett a szív? :D
2021. márc. 19. 09:08
 30/44 anonim ***** válasza:
0%
28: Ha tetováló vagy, akkor elég furcsa a hozzáállásod, ha a vendéged elképzelésére azt mondod, hogy közönséges, főleg ha egy kicsi tetoválást szeretne... Azért mert nem egyezik a véleményetek, még nem nevezzük közönségesnek, főleg nem befolyásoljuk mit szeretne. Azt a tetoválást ő fogja viselni, és nem te...
2021. márc. 19. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!