Kisebb tetkón gondolkodok. Szerintetek hova és mit érdemes varratnom ha szexi hatást szeretnék elérni vele? 20L
Figyelt kérdés
Gondoltam kisebbet bokamra, vagy combra, hasra esetleg. Mitől tudna szexi lenni?
Sajnos sok pénzem nincs rá, ezért csak kicsiben gondolkodok.
2021. márc. 16. 14:32
2/44 anonim válasza:
Olyat varrass ami számodra jelent valamit, különben csak megbánod.
3/44 anonim válasza:
csak valami kis egyszeru es konnyu formát. semmi komolyat ne csináltass.
4/44 A kérdező kommentje:
Persze tudom. Igazából arra vagyok kíváncsi hogy szerintetek mi lenne szexi nagyon? És hol?
2021. márc. 16. 14:38
5/44 anonim válasza:
Kovezzetek meg, de nekem tetszene egy sima kis (csak korvonallal kihuzott)szivecske a bugyi alatt. Intim teruleten.
6/44 anonim válasza:
Ha szexi akarsz lenni, akkor ne rakass sehova. Főleg ne a combodra, mert az úgy szép, ahogy van.
7/44 anonim válasza:
Tetkóhoz nem úgy kell hozzáállni, hogy na vajon mitől lehetnék szexi, neked kell, hogy tetsszen a minta, és hogy köthető legyen hozzád.
8/44 A kérdező kommentje:
Nekem a szivecskes ötlet is tetszik. Vagy popsira esetleg és tangaban látszik a szivecske.
2021. márc. 16. 14:43
9/44 anonim válasza:
Ha nem tudod mit akaraz varratni és azt se tudod hogy hova, inkább ne csináld. Ez amolyan alapszabály. Várj addig, amíg nem lesz saját elképzelésed. Random hülyeségeket vagy olyat aminek semmi jelentősége nincs számodra, ne rakj fel. Mert ez nem egy zacskó chipsben talált matrica ami majd lekopik
10/44 anonim válasza:
9-esnek igaza van. Ne más döntse el, hogy mi és hova kerüljön a testedre. Most ha kapsz 100 választ, amiből 30 a szívecskét mondja, 25 mondjuk egy violinkulcsot a füled mögé, a többi meg egy harmadik opciót, akkor mit csinálsz? És abba is bele kell gondolnod, hogy a tetoválás egy életre szól, amit most szexinek gondolsz, az rajtad lesz 40 évesen is. Nézegess képeket, találd ki először azt, hogy hova szeretnéd, és utána ahhoz keress mintát. De NE idegenek véleményére alapozva! Neked kell tetszenie és kiválasztanod id.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!