A feliratok tényleg ennyire gázak? Sokaktól hallom hogy ne csináltassak feliratos tetkót, mert az nagyon gagyi.
Ez tényleg?
1-2 szöveg annyira tetszik. Miért gázabb, mint pl a rózsa vagy szivecske tetkó vagy az egész hátas sárkány vagy a kereszt?
Szerintem csak akkor gáz ha ilyen tucat felirat mint pl a 'stay strong' 'love yourself' ès hasonló agyonhypolt szövegeket amik minden 2. plasztikcicán (ès fiúcskán) ott díszelegnek. Ugyanígy a kínai, arab, hèber etc feliratok, miközben a 'gazdájuk' egy mukkot nem beszèl az adott nyelven.
De valami szemèlyes felirat, emlèk aminek SZÁMODRA jelentèse is van vagy akár egy olyan szöveg ami tèged vagy valami számodra fontosat leír ès nem díszíti a környezetedben mèg 20 másik ember testèt, azzal semmi gond.
Felirattól függ, de szerintem is gázak összességében.
Vagyis inkább úgy mondom, hogy nekem nem tetszenek, mert úgy néz ki tőle az ember, mint egy újság címlapja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!