Hogyan tudnám rábeszélni az anyukámat, hogy megengedje hogy tetkót csináltassak?
neki egyáltalán nem tetszenek és csak úgy gondolja hogy feltűnéskeltés az egész
én csak egy kisebb mintát szeretnék a csuklómra amit szerintem évek múlva sem bánnék meg (nem ilyet hogy aktuális crushom vagy kedvenc sztárom neve) de meg sem hajlandó hallgatni engem, pedig tényleg csak egyetlen egy pár centis tetkóról lenne szó és nem a fél karomról
Igényes tetováló szóba se áll veled 18 éve skorod alatt, még szülői engedéllyel se. Ha nem bánod meg később sem és úgyis életed végéig nézegeted, akkor mi az akadálya, hogy várj még egy kicsit? Ne siettesd, nem éri meg. Írom úgy, hogy imádom a tetoválásokat és rendesen ki vagyok varrva, de ha a 16-20 éves korom közötti fantasztikus "sohanembánommeg" mintáimból akár egyetlen is rám került volna, akkor mostanra már takartatnám vagy lézereztetném.
Ne türelmetlenkedj, nem éri meg.
Azt nem írtad, hogy hány éves vagy.
Bár az egyesnek igaza van. A jobbacska tetoválók 18 alatt nem fognak vállalni. Ha 18 felett vagy (bár nem hiszem a fogalmazási stílusodból) akkor pedig bármikor megteheted. Bár nem ajánlott egy járvány közepén.
Amúgy nem biztos, hogy nem bánod meg, csak azért, mert nem az aktuális crushod van odaírva. 16 évesen vagy 20 tetkót akartam, és most 19 évesen egyik se tetszik.
betöltöttem a tizennyolcat (komolyan), és már egy jó ideje a fejembe vettem, csak úgy voltam, hogy amíg nem leszek 18, addig úgysem teszem meg (egyébként nekem van olyan ismerősöm, akinek 14 évesen lett először tetkója)
úgy értettem, hogy nem valami olyan komolytalan dolgot szeretnék magamra, amiért most odavagyok, aztán fél év múlva emlékezni sem fogok rá
de nem is azzal van probléma, hogy mit kellene vagy nem kellene tetováltatni, hanem mivel érjem el, hogy ezt ne tekintsék egy ördögtől való dolognak
Na, pont te hiányoztál 62% az egyáltalán nem proli, kötekedő, másokat cseszegető nyavalygásoddal :) Gyorsan jelentkezz át a másik fiókodba, onnan még nem hánytad ide a magadét :D
Kérdező, ha nagykorú vagy és biztos vagy a döntésedben, akkor nem kell sehogy sem meggyőznöd senkit. Édesanyád majd beletörődik, nyilván ezért nem fog kitagadni.
mit szeretnél magadra tetováltatni?
esetleg ha elmondanád neki hogy mit jelent számodra ez a minta, hátha megérti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!