Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen piercinget csináltassak...

Milyen piercinget csináltassak és hogyan?

Figyelt kérdés

Na tehát az biztos hogy szeretnék plusz fülbevalö lyukakat. Ennek van valami neve?

És gondolkoztam még páron ami csajosabb és tetszik de azoknak se vagyok tisztában a nevével.

Ha elmegyek csináltatni előtte bekell jelentkezni?

Egyszerre csak egyet csinálnak?

Illetve az van hogy a fülem érzékeny a bizsura, de nem mindegyikre. (ezt ne kérdezzétek hogy van, én se értem)

És hogy ha olyan piercinget tesznek be amit nem visel el a fülem akkor mi történik? Vagy hogy működik ez?

Tudom hülye kérdések ezek de nem akarok beégni.

2019. máj. 3. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiknek saját neve van. Például fent porba hélixnek nevezik, de van indrustrial is. Be kell jelentkezni előre a legtöbb helyen. Egyszerre megcsinálnak többet is, ha azt szeretnéd. Semmiképp sem tesznek bele bizsut, nem is szabad,a legtöbb helyen orvosi acélt raknak bele, de ez pircer függő.
2019. máj. 3. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Előző mindent leírt, még egy kis segítség a típusokhoz:

[link]

2019. máj. 3. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, annyit tennék hozzá, hogy mindenképp megbízható helyen, szalonban csináltasd. Lehet, hogy csábító, hogy haver ismerőse olcsón megcsinálja, de nem éri meg egy esetleges fertőzés, illetve egy szalonban általában tudsz választani ékszert, amit beleraknak a szúrást követően. Inkább azok közül válassz, ne vegyél előre, azok biztosan orvosi acélból vannak.
2019. máj. 3. 21:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Szalonban lesz mindenképpen. Mér választottam egy szalont ami szimpatikus és a facebook kommentek alapján jónak tűnik illetve a posztolt munkáik alapján.
2019. máj. 4. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Megsúgom a szalon sem garancia a jó szúrásra...

Barátnőmnek 4 hónapja szúrták orrába a septumot és elcseszték neki rendesen... nem felülre szúrta a porc fölé hanem alul ahol a két lyuk között van a za sáv. Azóta be volt durranva, pattanás szerű dolgok nőttek a pc-felett és nem múlt el. Most vette ki hétvégén, tegnap már semmi nem volt ott de a lyuk is beforrt. Ennyit erről. Sztem oda menj ahol ajánlják.

2019. máj. 6. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!