Milyen tetoválást csinaltassak a meg nem született gyerekem emlékére?
Szerintem semmilyet.
Attól nem dolgozod fel a dolgot, hogy felvarratsz magadra valamit, amiről mindig eszedbe jut. Mert az egy dolog, hogy te tudod mit jelent neked, de mi van, ha esetleg majd a gyereked megkérdezi miért van az rajtad? Nem biztos, hogy egy gyereknek kell akkora teher, hogy a testvére meghalt.
Vegyél egy szép kis medált, egy ideig hordd a nyakadba, aztán szép emléknek elteszed egy dobozba. Mindig meglesz.
Sajnálom, ami történt. Ha úgy gondolod, keress fel egy szakembert.
Az ilyesmit rózsaszín és kék szalaggal szokták szimbolizálni vagy egy elrepülő madárral.
Én a pink-kék színt mindenképpen beletenném. Ezeket lehet kombinálni, de a tetováló tud ebben segíteni.
Pár ötlet:
-Sima madárszárny(vagy angyal), az egyik pink a másik kék
-Repülő madár a szájában a szalaggal vagy akár a lábára kötve
-baba angyal (amiket íjjal szoktak ábrázolni)
Ha tudtátok már a baba nemét és nevét, akkor az kék-pink színben vékony, finom betűtípussal. Ha nem tudtátok a nemét, de volt lány-fiú névötlet, akkor egymás alá pink és kék színben a név vagy a szalagra rátetoválva is esetleg.
Ezek kombinálod és csinálsz egy firkát akár lapon vagy csak a fejedben. Elmész a tetoválóhoz,felvázolod neki és csinál neked egy rendes rajzot.
Tetováló tanonc vagyok:)
Szerintem egy teljesen egyszerű ♡ legyen. TE tudod a jelentését, de másnak nem szükséges.
Ez sokkal személyesebb, minthogy folyton ott legyen egy giccses/egyszerű égszínkék-pink angyalka...
Ha esetleg szeretnéd írj neked privát üzenetet és meg is rajzolom, ha végül valami bonyolultabb tervet választanál:)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!