Hogyan csináltassam meg ezt a tetoválást?
Nagyon szeretem a city skyline rajzokat. (Tudjátok, ezekre gondolok [link] )
Arra gondoltam, hogy a városokat ahol jártam nyaraláskor (külföld) magamra tetováltatom. Pl tavaly előtt voltam Athén-ban, tavaly Rómában stb... ez így egyszerű.
Idén viszont Szicíliába utaztunk el, 2 hétre, és a 2 hét alatt körbejártuk az egész szigetet, 5 városban szálltunk meg. Na és ezt nem tudom, hogyan csináltassam meg. Legyen 1 tetoválás, ami "Szicíliás" és bele van téve a szigeten lévő összes különlegesség, vagy mondjuk a 2 legnagyobb városról ahol megszálltunk (Catania, Palermo) legyen 1-1 db tetoválás?
Na és miért kedves 1-es?
Van már több másik tetoválásom, nem az első lenne.
Üzenem az eddigi kommentíróknak, hogy be lehet fogni. Nem a ti dolgotok, ha a Kérdező megbánná, az az ő baja. Ha nem tudtok hasznosan hozzászólni, menjetek károgni máshová.
Kedves Kérdező!
Nekem elsőre valami olyasmi ugrott be, hogy a karod vagy vádlid körül lennének a vonalak, egy kört alkotva. Több várost is bele tudsz ebbe fonni :)
3-as erre inkább nem reagálok semmit...
4-es miért lennék Szicíliareklám? Szerinted egy 5-6 cm-es tetoválás olyan feltűnő??
Köszi 5-ös.
Máshova szeretném tetetni, nem oda. Csak a kérdés hogy pl Szicíliából 1 vagy több tetoválás legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!