Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 17 éves lánynak tetoválás/pier...

17 éves lánynak tetoválás/piercing? 36/N

Figyelt kérdés
Anyukák... Nem túlzás ez egy picit? Próbálok a legjobb anyuka lenni, menő stb.. De ti meg engednétek ezt a lányotoknak? Nem tudom mit csináljak.. Engedjem vagy ne?

2020. dec. 30. 02:09
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

29:

Azért engedetlen, és alattomos, mert van egy vágya?

Önálló gondolatai, érzései vannak, nem pedig egy rabszolga akinek engedelmeskedni kell!

Ismét leírom, azért vagy az anyja, hogy támogasd, olyan dolgokban is ami neked esetleg nem tetszik, de mivel az ő vágya el kell fogadnod.

Ellenkezhetsz vele, vitázhattok, összeveszhettek, megromolhat a kapcsolatod vele, de akkor 1 év múlva 18 évesen fogja megcsináltatni, és akkor végképp semmi közöd hozzá. Ennyit megér?

2021. jan. 12. 08:51
 32/52 anonim ***** válasza:
0%

31

Ebben a korban a tanulás legyen a vágya. Hagyjuk ezeket a liberális dumákat,ok?

2021. jan. 12. 08:54
 33/52 $$$$$ ***** válasza:
53%
32-es. A tanulás egy szükseges rossz. Tisztaban vagyok vele hogy tanulni kell(masod éves gépészmérnök hallgato vagyok.) . De nehogy mar valakinek a tanulas legyen a vágya 😂. Ezt te se gondoltad komolyan. Ha meg igen akkor életedben nem tanultál egy rendeset mondjuk reggel 7 töl hajnal 1 ig kb.2 heten keresztül. Mert az ilyen napi 4-5 ora tanulasok azok semmik. Probalj ki egyszer egy vizsga időszakot😂. Ha te azt mondod hogy valakinek ez a vágya akkor nem tudod milyen. Bar 17 evesen meg tuti nem tanul annyit mint majd egyetemen fog ha megy. De középsuliban se szeret már taunulni az ember, csak aki menni akar egyetemre az tudja hogy muszaj... De ezt a tetko ellenesseget nem értem 21.szazadban élünk. Nekem is nehezen fogadjak el faterék. En is 17 évesen csinaltattam az elsőt. Jelenleg 20 vagyok es most 3 van,és még akarok egy párat. Szépen lassan elfogadjak. De még most is a lelkemre beszéltek es megigertették velem hogy most egy pár évig nem csinaltatok masikat. Nem értik meg hogy amit most megcsinaltatnak azt akár 3-4 év mulva is megfogom😂. Amikor 17 voltam es meglett az első akkor is ez volt ,hogy na igerjem meg hogy 20 evese koromig nem lesz masik. Mondtam ,hogy megigerem. Nem is lett. Most csinaltattam a masik kettőt amikor betöltöttem 20 at. Most megint megigértették velem. De ugy is megcsinallom később is. Ezert felesleges ezt a lanyt is letiltani róla mert ha ténlyeg akarja akkor úgy is megcsinaltatja. Es ha nem nyakra,arcra,kezfejre akarja(engem ezek se zavarnak,sőt tetszik is. De sok maradi embert sajnos zavar) akkor semmi hátránya se lesz belőle.
2021. jan. 12. 10:02
 34/52 anonim ***** válasza:
0%

33

Két egyetemmel és egy doktorival szerintem tudom mi a tanulás. És igen, az az ember vágya, hogy sikeres legyen, amiért tanulnia kell.

Nem maradnak kell légy, hanem normálisnak. Gyönyörű, mondhatom egy szétvarratott ember, amikor úgy néz ki, mint a börtöntöltelék huligánok.

És milyen szép, amikor lötyög a 60 éves ráncos bőrön... Hmmm, fincsi.

Vagy amikor még kell jelenj egy szülői értekezleten és a gyermekedtől megkérdik, hogy apukád mikor szabadult?... Na gratula

2021. jan. 12. 10:18
 35/52 anonim ***** válasza:
42%

Mire én (18/l) 60 leszek, addigra már vagy 20-30 éve megszokott lesz a tetkó ráncos bőrön. Plusz, mennyivel rondább egy ráncos bőr szép mintával, mint egy ráncos bőr minta nélkül? Szerintem semennyivel.

Most oké, az ember feje rancosodik, a feneke és a mellé nem marad feszes, de a többi testrész, főleg ág ilyenek, hogy hát, vádli, alkar nem változnak annyit, hogy ne lehessen oda varratni anélkül, hogy a minta elkezdene lógni. Ha meg lógni kezd, akkor mi van? Az ő teste, ő döntése, idős korban nagy eséllyel csak a férje/felesége fogja nézni meztelenül, utcán, nagykabátban aligha gondol valaki arra, hogy a 68 éves Mari néni combján rózsák vannak, vagy a 72 éves Pista bácsi mellkasát kalózhajók díszítik.

2021. jan. 12. 10:26
 36/52 anonim ***** válasza:
0%

*melle

*az

2021. jan. 12. 10:27
 37/52 anonim ***** válasza:
0%

35

Ház át biztos. A ráncos bőrödön a virágból fonnyadt kóró, a pillangó ól molylepke lesz. Ha neked ez tetszik, utcu neki. Majd kapsz egy hozzád hasonlót magad mellé.

A te bajod. Csak ne bánd meg, hogy elbaszod a szép fiatal bőröd, külsőd. Meg a megjelenésed.

2021. jan. 12. 10:44
 38/52 $$$$$ ***** válasza:
31%
34-es hat akkor te meg a masik véglet vagy. De kepzeld el az átlag embernek az a vagya ,hogy meglegyen a diplomaja. Nem pedig az ,hogy tanulhasson. A tanulás nem vágy hanem egy szükseges rossz. Arrol nem is beszélve ,hogy amiket tanulunk annak a 80%-a értelmetlen. Es az egyetemröl is ugy jövünk ki ,hogy nem értünk ahoz amihez kellene. Mert felesleges h*lyesegeket tanulunk ahelyett amit kellene. Es szerintem nagyon jol nez ki ha valaki ki van varva. És nagyon nem érdekel ,hogy más mit gondol rola😂. Az meg még kevésbé ,hogy 60 évesen ,hogy fogok kinezni. Most őszintén, 60 évesen már amugy is ráncos az ember bőre, meg azért a legtöbb ember már 60 evesen jo par éve házasságban él,es már nem a kinezet miatt vannak együtt. Ezert szerintem 60 évesen már mindegy ,hogy néz ki az ember. De ha nem is akkor is legyek inkabb tetovált es ráncos mint csak simán ráncos. Legalább eszembe fognak jutni az emlekeim es az is ,hogy egyszer voltam izmos és kivart.
2021. jan. 12. 11:14
 39/52 $$$$$ ***** válasza:
43%
37-es pont hogy nem b*sszuk el. Mert nekünk ez tetszik. Ha neked nem az a te dolgod. Erdekes ,hogy egy tetovált miert nem kérdezgeti sose ,hogy nektek miert nincs tetkotok. Ti meg mindig ebben a kategoriaban rontjátok a levegőt. És akkor meg a legboldogobb leszek ha talállok egy hozzam hasonloan tetovált lányt. Bár még jobban örülnék ha jobban ki lenne varva mint én.
2021. jan. 12. 11:16
 40/52 anonim ***** válasza:
0%

39

Itt a válasz, hogy miért nincs:

1. Mert nem csúfolkodom a testem el, nem gyalázom meg.

2. Mert gyűlölöm és el ítélem az ilyen huligánsagot.

3. Mert túl vad, utcai, közönséges megjelenést biztosít. Ezért.

Hajrá. Szegény gyerek meg majd azt hiszi, hogy motorosbandába született, nem családba.

2021. jan. 12. 11:32
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!