Sminktetoválásotok hány nap után kezdett varasodni és lepotyogni?
Figyelt kérdés
Két napja készíttettem szemöldök és ajaktetoválást. A számon ma kezdtem el látni, hogy a varas rész szépen apránként kopik le, viszont a szemöldököm még mindig ugyanolyan. Brutál intenzív, erős színe van. A kozmetikusom amúgy nagyon ügyes, munkáit is végignéztem, és ő is mondta, hogy 4 hét minimum mire a végeredmény előjön, addig pedig változik mindkét tetoválásom színe is, hol világosabb hol sötétebb árnyalatúvá. Szemöldököm amúgy eszpresszó barna lett, szóval ezért is érdekel, hogy ebből mire számíthatok,milyen végeredményre.(fehérbőrű és sötétbarna hajú vagyok)
Személyes tapasztalatok érdekelnének..
Kinek mennyi idő volt ez az egész?
Milyen lett a végeredmény? Mennyit halványodott?
febr. 2. 13:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!