Nemsokára lesz sminktetoválásom. Lehet, hogy hülye kérdés, de szokás borravalót adni akármilyen tetoválás esetén?
Figyelt kérdés
2019. febr. 19. 09:46
1/9 anonim válasza:
Nekem van két tetoválásom, de sosem adtam, szerintem ha nagyon tetszik és jófej is a tetováló, akkor egyszerűen nagyon dicsérd meg a munkáját és mondd hogy hozzá fogsz járni, ha fogsz még csináltatni, mert ez szerintem ez elég nagy elismerés számukra :)
(Egyébként a tűt,festéket stb, töredék árért veszik, mondhatni nekik így is elég nagy haszon van rajta)
2/9 A kérdező kommentje:
Ez a sminktetoválásra is vonatkozik? Mert olyan, mintha kozmetikushoz mennék, de azért mégse, ráadásul nem olcsó művelet...
2019. febr. 19. 10:28
3/9 anonim válasza:
Az enyèm 85ezer volt, plussz 4ezer az út, eszembe' sem volt adni 😅
4/9 anonim válasza:
Ez nem egy kocsma ahol a pultnál elejtünk a dolgozónak pár forintot. A munkadíja benne van ő annyit kér, itt tényleg úgy lehet dícsérni, hogy ajánlod másnak kiteszed pl instagrammra, facebookra és megjelölöd rajta így, ha másnak is tetszik és látja akkor hozzámegy. Ha én lennék sminktetováló én cikinek érezném, ha adnának borravalót.:)
5/9 anonim válasza:
Instagram* dicsérni* bocsi a hibákért
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én se akartam adni, csak gondoltam, nehogy az legyen ciki,ha nem adok :)
2019. febr. 19. 13:22
7/9 anonim válasza:
En ugyan normal tetkos vagyok, igy arrol tudok nyilatkozni: egyaltalan nem elvart a borravalo. Annyiert dolgozom amennyiert nekem megeri, igy nem is varok el tobbet.
Raadasul a jo kozmetikai tetkonak is kemenyen megkerik az arat, nem a jatton mulik a szolgaltato megelhetese.
Futarnak, taxisnak, fodrasznak, kormosnek en is jattolok, de tetkoert velemenyem szerint nem szokas.
8/9 anonim válasza:
Én is mint normál tetováló azt mondom, nem várom el, és ez a vendégnek a döntése igazából. Viszont az hogy kinek mekkora haszna van tetoválóként egy egy munkán, azon lehetne vitatkozni, nem csak tűt, festéket kell vennünk, hanem rengeteg egyebet, fóliák, kesztyű, fertőtlenítő, aki hivatalos az adózik és helyet bérel stb stb, plusz ami a legfontosabb, hatalmas felelősség.
9/9 A kérdező kommentje:
Végül is nem adtam... Nem tudom, nehezményezte - e... Ez egy szalon, ahol a recepción fizet az ember. Én azt éreztem volna cikinek, ha adok. Na, mindegy, megyek még hozzá másik sminktetoválásra, remélem, hogy nem fogja bosszúból elcseszni :)
2019. febr. 21. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!