Tetoválás mérnökön?
Figyelt kérdés
Mérnöknek szeretnék tanulni, és a jövőben szeretnék tetoválásokat csináltatni. Mennyire tolerálják ezt majd?2019. febr. 19. 07:17
1/6 anonim válasza:
EZ kizárólag a jövendöbeli munkaadóidtól függ, van, akit nem zavar és van, aki nem alkalmaz, mert neki ellenszenves.
2/6 anonim válasza:
Ha komoly munkakörbe kívánkozol - legyen az mérnök, vagy bármi más - ne legyen tetoválásod! Most komolyan ezzel akarnád hazavágni a karriered?
3/6 anonim válasza:
Ha nem látható helyen van, vagy el tudod takarni, senkit sem érdekel. (Azt meg zárójelben jegyzem csak meg, hogy saját tapasztalatom alapján az se érdekel senkit, ha látható helyen van, és igen, én is mérnökként dolgozom.)
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez a mintától is függ, mert ha valami jó, kedves, pozitív dolgot ábrázol akkor keveseknek lenne vele baja, de a halálfej, vagy egy zombi sokakban rossz érzést kelt, ami kizáró ok lehet (az sem biztos). Ha orvosoknak, ápolóknak belefér, akkor mérnökként sem fog galibát okozni.
5/6 anonim válasza:
Manapság a munka során takarható tetoválás sehol nem hátrány. A többi pedig a munkaadótól függ.
6/6 anonim válasza:
Ha ruha alatt takarásban van akkor amennyiben nem kérdezik nem kell tudatni velük. Ha meg később kiderül, de te már jól bedolgoztad magad a cégbe akkor nem számít majd.
Nem természetes ha valakin tetoválás van, így nem tartják professzionálisnak, illetve a törzsi eredete miatt "agresszivitást" sugall a viselőjéről. Fura nem fura, nem lehet vele mit csinálni. Szépen lassan majd kikopik a tudatból, és elfogadott lesz (mondom úgy, hogy nekem nincs tetkóm, és nem is akarok) elvégre 10-20éve sokkal inkább megnézték az embert mint ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!