17 éves lánynak tetoválás/piercing? 36/N
Hat a tetkót at kell gondolni a pc-t szerintem nem annyira azt akarmikor kiveheti az ember ha megunja. Nekem jelenleg 3 tetkom van. Az elsőt én is 17 evesen csianltattam. De mar kb.álltalanos iskola ota akartam. Illetve a masik 2-őt is jol at gondoltam. Hat amugy szerintem ha átgondolta es nem egy tipikus divat tetkót akar akkor engedd meg neki. Mert hiaba tiltod. Masnem megcsinalja akkor ha 18 lesz. Es szerintem meg annyira mindegy hogy 17 vagy 18 evesen csinaltatja ha atgondolta akkor nem bánja meg.
20/F
Tetoválást semmiképpen!
Én 15 voltam mikor kinéztem egy mintát, amikor 22 voltam és anyukám elment magát tetováltatni mentem vele és vittem a tetoválónak, hogy rajzolja meg aztán majd jövök, de húztam az időt mert félek a fájdalomtól, rá pár évre már nem is tetszett és nagyon örülök, hogy végül nem csináltattam meg.
Köldökpiercinget 14 évesen csináltattam, 21 évesen vettem ki, mert már öregnek tartottam magam hozzá
Te a szóhasználatból ítélve a17 éves lány vagy.
Figyi, tetováló vagyok röbb mint tíz éve, rengeteg megbánt tetkót láttam, és mindet nagyon fiatalon készíttették a viselői. Még én is, akinek nagyjából mindegy lenne mert úgyis tele van, takartatom a régi, huszonévesen készült tetkóimat. Baj nincs velük, de átgondolatlanul, nem jó helyekre tetováltattam, rengeteget változott azóta az ízlésem. Én nem is vállalok 18 év alattit, és normális stúdióban nem elég az, hogy engedélyt viszel. Én is aláírtam anyám nevében az ellenőrzőmet már másodikban, nem vagyunk hülyék, ha valahol esetleg elvállalnak 18 alatt, ott szülői jelenlét kell, személyi igazolványokkal, egyebekkel.
A piercing simán mehet, azt kiveszed és alig marad nyoma.
27
Azéet egy jól nevelt és normális gyermek csak úgy nem kezd el titokban ilyesmit csinálni.
29
Akkor egy engedetlen és alattomos, kicsapongó csajszi. Ameddig nem felnőtt, az a minimum hogy az anyjával tudatja ha tesz valamit és engedelmeskedik neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!