Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 17 éves lánynak tetoválás/pier...

17 éves lánynak tetoválás/piercing? 36/N

Figyelt kérdés
Anyukák... Nem túlzás ez egy picit? Próbálok a legjobb anyuka lenni, menő stb.. De ti meg engednétek ezt a lányotoknak? Nem tudom mit csináljak.. Engedjem vagy ne?

2020. dec. 30. 02:09
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
88%
A piercing simán belefér, maximum kiveszi ha megunja, de a tetoválással várjon még pár éve. Szerintem azt elég 22-23 évesen elkezdenie, amikor kiforrottabb már. Rajtam nagyon sok tetoválás van és imádom őket, de ha megcsináltattam volna anno azokat a fantasztikus ötleteket amiket 17-19 évesen akartam, akkor mostanra már leszedettem vagy eltakartattam volna mindegyiket és sztem ez gyakoribb, mint hogy azóta is szeresse (ilyen is van persze, de ritka). Azzal még várhat, úgyis egy életre szól :) Persze ha már évek óta megvan az ötlet és olyan szimbólum ami nem veszti el a fontosságát, akkor 18 évesen is megcsináltathatja. Normális igényes szalonban 18 alatt szülői engedéllyel se varrnak, semmiképp se válassza türelmetlenségből a sufnit.
2020. dec. 30. 14:12
 22/52 $$$$$ ***** válasza:
100%

Hat a tetkót at kell gondolni a pc-t szerintem nem annyira azt akarmikor kiveheti az ember ha megunja. Nekem jelenleg 3 tetkom van. Az elsőt én is 17 evesen csianltattam. De mar kb.álltalanos iskola ota akartam. Illetve a masik 2-őt is jol at gondoltam. Hat amugy szerintem ha átgondolta es nem egy tipikus divat tetkót akar akkor engedd meg neki. Mert hiaba tiltod. Masnem megcsinalja akkor ha 18 lesz. Es szerintem meg annyira mindegy hogy 17 vagy 18 evesen csinaltatja ha atgondolta akkor nem bánja meg.

20/F

2020. dec. 30. 16:07
 23/52 anonim ***** válasza:
88%

Tetoválást semmiképpen!

Én 15 voltam mikor kinéztem egy mintát, amikor 22 voltam és anyukám elment magát tetováltatni mentem vele és vittem a tetoválónak, hogy rajzolja meg aztán majd jövök, de húztam az időt mert félek a fájdalomtól, rá pár évre már nem is tetszett és nagyon örülök, hogy végül nem csináltattam meg.

Köldökpiercinget 14 évesen csináltattam, 21 évesen vettem ki, mert már öregnek tartottam magam hozzá

2020. dec. 30. 19:30
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

Te a szóhasználatból ítélve a17 éves lány vagy.

Figyi, tetováló vagyok röbb mint tíz éve, rengeteg megbánt tetkót láttam, és mindet nagyon fiatalon készíttették a viselői. Még én is, akinek nagyjából mindegy lenne mert úgyis tele van, takartatom a régi, huszonévesen készült tetkóimat. Baj nincs velük, de átgondolatlanul, nem jó helyekre tetováltattam, rengeteget változott azóta az ízlésem. Én nem is vállalok 18 év alattit, és normális stúdióban nem elég az, hogy engedélyt viszel. Én is aláírtam anyám nevében az ellenőrzőmet már másodikban, nem vagyunk hülyék, ha valahol esetleg elvállalnak 18 alatt, ott szülői jelenlét kell, személyi igazolványokkal, egyebekkel.

A piercing simán mehet, azt kiveszed és alig marad nyoma.

2020. dec. 31. 02:52
 25/52 anonim ***** válasza:
31%
17 évesen nem ilyesmiket kell járjon az esze. Ügyelj, hogy ne keveredtem most rossz társaságba. Én nem engedném neki az ilyet, de persze ez egyénfüggő. Az biztos, hogy egy tininlánynak ez nem való. Most jó ötletnek tűnik de később nagyon megbánhatja.
2020. dec. 31. 13:27
 26/52 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy piercing max fülbe az, ami még belefér. Persze annak is megvannak a veszélyei mert könnyen elfertőződik, de az mégsem ad egy huligán vagy hivalkodó beütést, ha megjelenik valahol.
2020. dec. 31. 13:30
 27/52 anonim ***** válasza:
81%
Jobb ha nem engeded meg neki, és titokban fogja megcsináltatni? Inkább beszélgess vele, és támogasd! Ezért vagy az anyja!
2021. jan. 10. 20:49
 28/52 anonim ***** válasza:
32%

27

Azéet egy jól nevelt és normális gyermek csak úgy nem kezd el titokban ilyesmit csinálni.

2021. jan. 10. 20:53
 29/52 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem a nevelésen múlik, hanem az emberi ösztönökön, amit szeretne az ember, addig keresi az utat hozzá, hogy megtalálja. Ha neki ez a vágya végig fogja vinni, akár támogatod, akár nem. Én azt is el tudom képzelni, hogy már kész van az a tetkó, csak mielőtt megmutatná, előkészít, puhítja a terepet. :)
2021. jan. 11. 09:01
 30/52 anonim ***** válasza:
26%

29

Akkor egy engedetlen és alattomos, kicsapongó csajszi. Ameddig nem felnőtt, az a minimum hogy az anyjával tudatja ha tesz valamit és engedelmeskedik neki.

2021. jan. 11. 09:17
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!