17 éves lánynak tetoválás/piercing? 36/N
41
Na. Akkor biztos szuper gyermekkora lesz. 6 évesen már folyékonyan fog káromkodni, 10 évesen már örülhettek, ha nem küld el ág anyátokba, ha rádzóltok és 14 éves korára majd arra kell figyeljetek, nehogy megkéseljen valakit egy lány miatt.
Hupsz, véletlen bezöldeztem a tetkó utáló konzervatív emberkét. 🙄
Valaki lepontozná helyettem, ha megkérem? Nem szeretném, hogy az elavult nézeteivel pontokat szerezzen magának.
Köszi előre is! 😇
43
Én kb 30-at ismerek a nagy motoros nagybátyám révén de nem kérek belőle. Kösz.
44
Ki a f'aszomat érdekelnek a pontok meg a te véleményed? Ennyire dedós vagy?
Konzervatív? Az mióta baj? Ha mindenki olyan lenne mint te, akkor itt is megtörténne az, ami a Capitoliumnál.
Elavult nézet... Légy boldog akkor a liberális nézeteddel, te nagyon okos.
Ha ennyire senkit sem érdekel, akkor ne káromkodj légy szíves!
Én nem itélek el embereket csak a kinézetük alapján, ellenben egy anonim oldalon a válaszok alapján elég jó kép ki tud bennem alakulni másokról.
Ha mindenki olyan lenne, mint én, a világ talán egy unalmasabb hely lenne, de az biztos, hogy nem lenne annyi gyűlölködés, mint itt, ezen az oldalon, vagy akár kint az utcán.
Szóval te és a többi társad nem értem mit drámáztok itt mások testén lévő minták miatt, mikor valószínűleg sosem fogtok találkozni egymással, és, ha igen, úgysem fogsz hozzászólni. Akkor itt miért írsz ilyen negatív dolgokat látatlanul a lányról, az anyjáról, és rólam?
Az anyja nem jó példa erre a "bezzeg az ő korában" dologra. Valószínűleg barátja volt akkor és becsúszott a gyerek/szándékosan korán tervezték (nem tudom), mindenesetre a szexből gyerek lehet, mely sokkal nagyobb felelősség, drágább és több mindenben lehet akadály, mint egy tetoválás. Tetoválással ugyanolyan könnyen tanul az ember, mint nélküle, gyerek mellett egyetemet/középsulit/OKJ-t végezni nehezebb, mint nélküle.
Attól, hogy valaki szeretne tetoválást/van is már neki, ugyanúgy gondolkodik családi gondokon, munkán, tanuláson. Egy minta nem veszi el az ember józan eszét. Szomorú, hogy ezt te így gondolod.
48
XD most viszont tökéletes igazad van. Most látom,hogy csak 36 éves a kedves "anyuka" és már van egy majdnem felnőtt korú lánya. Ok, nem szóltam semmit. Aki 18-19 évesen nem tud lakatot tenni a bugyi ára vagy ha már letolja, nem védekezik, annak már mindegy.
Lehet a lánya is ilyen útra akár lépni, és az első lépés hogy be egyék a "nagy vagányok" gangjébe. Aztán jöhetnek az unokák, kedves anyuka, mielőtt még 40 leszel XD
Elég hülyeség szerintem leszólni az anyját, csak azt mondom, hipokritság lenne anyai részről, ha nem engedné legalább a piercinget, ha már ő 2 évvel később anyává vált (és gyaníthatóan 18 évesen terhes volt, a lánya meg már majdnem 18).
Az én anyám is 19 volt, mikor lett a nővérem, mégis fel tudta nevelni, úgyhogy nem ítélkezem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!