Szemhéjtus tetoválást szeretnék, de remegős a szemhéjam?
Szóval az a helyzet, hogy imádom a cicás szemet, de nem tudom magamnak kihúzni, borzasztóan béna vagyok. Azonban mikor barátnőm megcsinálta nekem jól állt, sokat dobott az arcomon. Csak egy bajom van: sminkeléskor (vagy pl pillázáskor) remeg a szemhéjam. Próbálok nyugodt lenni, figyelek a légzésemre, de tudat alatt félek tőle, hogy megnyomja a szemem, és így sajnos minden igyekezetem ellenére remeg a szemhéjam. Nem, nem tikkelésről van szó, meg betegségről, nem rángásom van, pusztán szemreflex.
Beszéltem már egy kozmetikussal, és tisztán leírta, hogy semmilyen szer hatása alatt nem vállal, úgyhogy gyenge nyugtató kilőve.
Nincs erre valami praktika? Hogy valahogy “elzsibbasszam” a szemhéjam, vagy kiiktassam a reflexet? Vagy a lidiokainos krém önmagában eleget zsibbaszt?
Szia
Lehet késői válasz, de nekem is remeg,de ha picit oldalra húzom a szemem ilyen "kinaisra" az egyik kezemmel , akkor nem. Ha nem érted hogyan megpróbálom elmagyarázni jobban😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!