Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miért csinál remegős fényképet...

Miért csinál remegős fényképet a goprom?

Figyelt kérdés
Tiszta ideg vagyok, hogy egyszerűen nem tudok a goproval remegés nélküli képet csinálni úgy, hogy ne tegyem le valahova. Valamint ha leteszem és mozgom, akkor se csinál rólam stabil képet. Kezd elegem lenni az egészből. Ennyi pénzt kidob az ember erre a kamerára és cserébe ilyen képeket csinál...
2014. dec. 19. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha remeg a kamera, akkor remegni fog a kép. Ez elég magától értetődő. Nem értem, a kérdésed második fele mi szeretne lenni, linkelhetnél egy videót.

Sajnos hiába veszel akár milliós kamerát, ha nem tudod használni, azt a jelenlegi legfejlettebb technológia sem kompenzálja.

2014. dec. 20. 12:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy gopro-t aztán tényleg marha nehéz használni. Az a problémám(ha nem volt világos) hogy azt gondoltam volna, hogy egy action cam-el álvánnyal mozgő dolgokat lehet fotózni(úgy hogy az nem egy homályos undormány lesz), de ezek szerint ez csak egy tévképzet volt.
2014. dec. 20. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Az még mindig nem egy DSLR hanem egy akciókamera, nem fogsz vele normálisan fotózni...
2014. dec. 21. 09:06
 4/4 A kérdező kommentje:
akkor viszont nem értem, hogy hogy tudnak olyan képeket csinálni olyan goproval mint az enyém, hogy pl: a csávó a trambulinon szaltózik.
2014. dec. 21. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!