A tetoválók hogyan adóznak? Mennyit kell adózniuk és mennyit jelentenek be?
Figyelt kérdés
Náluk szokott-e lenni ellenőrzés? Én is csináltattam több tetkót, nagyon-nagyon forgalmas hely és csak eltűnődtem ezen, szerintem tuti nem adóznak.:D Mi a biztosíték arra, hogy annak arányában adóznak, amennyiért a tetkót csinálták?2020. aug. 7. 21:57
21/21 A kérdező kommentje:
Liberty Tetováló Művek. Nem értékelem őket, nem szeretek konfliktusba lenni senkivel, így is van "hírük". Először nem is volt unszimpatikus, olyan átlagos benyomása volt. Aztán nem az lett a végeredmény, amire számítottam, kikopott, nem tetszik. Felhívtam telefonon és úgy hogy nem is látta, hogy milyen 2 hét után lehordott mindennek nagyon bunkó hangnembem. Időpontra mentem, még vagy egy negyed óráig kint beszélgetett és bagózott. Elkezdte csinálni, hát eléggé hamar "kész" lett vele.. Még az is megfordult a fejemben, hogy használt tűt használt, mivel ott volt a gép és elkezdte csinálni. Más helyeken mindig a szemem láttára bontották ki a tűt, használtak érzéstelenítőt, lefóliázták, kivéve ott ezek elmaradtak. Egyik hellyel sem voltam amúgy 100%ig megelégedve, de ez teljes idő és pénkidobás volt, plusz felesleges fájdalom. Nem gondolom, hogy annyira ellenőriznének egyébként szerintem, mivel soha sehol nem kaptam nyugtát. Miből tartana egy kézzel írott nyugtát adni? 5mp? Nem mintha hiányozna, de ha bejön egy ellenőrzés mi van?
2020. aug. 8. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!