Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Munkakeresésnél jelentene...

Munkakeresésnél jelentene hátrányt egy apró, fül mögötti "Fuck it" tetkó?

Figyelt kérdés

1: Vannak tetkóim, szóval nem ez lenne az első, amit kiszúrnának rajtam, meg ha ki van engedve a hajam, eltakarná.

2: Ilyen nagyon komoly munkahelyet nem is szeretnék. Bár ilyen helyeken valószínűleg semmilyen tetkót nem néznek el. Nagyrészt a jogsival végezhető munkák vonzanak, vagy a kreatív szakmák (fodrász, sminkes).

3: Nem a tetoválásról kérek véleményt, számomra sokat jelent. :)

2020. jún. 29. 09:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem gond. Pl a Spar, Lidl stb, multiknál sem szólnak érte. Az a lényeg, hogy ne legyen annyira látható helyen. Vagy ne értse aki felvesz :D
2020. jún. 29. 09:43
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem gond, legalábbis remélem hogy a 21. században ez már nem lehet probléma... 🙂
2020. jún. 29. 10:36
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Hát a tetkóval önmagával nincs baj, bár ez a "fuck it" tetkó elég prolis lehet.🤨
2020. jún. 29. 10:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
5 éven belül úgyis olvashatatlan paca lesz egy ilyen pici szöveges tetkóból, szóval sokat nem fog számítani. Ettől még csináltasd meg nyugodtan, te úgyis tudni fogod, mi van ott, akkor is, ha más nem látja és ez a lényeg :)
2020. jún. 29. 10:42
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

Semmi bajom a tetovált emberekkel. Pont leszarom, hogy az ügyintézőm, orvosom, bolti eladóm stb hogy néz ki, amíg jól végzi a dolgát.

Inkább a “fuck it” felirat az, ami bizalmatlanságot áraszt. Ezzel eléggé leírod magad, meg akkor is, ha nincs előítéletünk tetovált emberrel szemben.

2020. jún. 29. 10:44
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Tudom, nem azonos a jelentés, de neked mi lenne a véleményed valakiről, aki a füle mögé tetováltatná magyarul pl. azt, hogy b.szd + az anyád, vagy q.va anyád, stb, bármilyen trágárságot? Ennek mi értelme azon kívül, hogy lejáratod magad? Én tanítónőt is ismerek tetoválással a tarkóján, de senkit nem zavar, mert nem valami ocsmányságot varratott magára.
2020. jún. 29. 12:38
 7/14 anonim ***** válasza:
41%

Még jó hogy leírtad, hogy nem kérsz véleményt a tetoválásról, nagyrészük azzal van elfoglalva mégis 😀

Szerintem ha ez a felirat ilyen sokat jelent neked, akkor varrasd máshova, ahol nem látszik.

2020. jún. 29. 14:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért itt erősen kérdéses, hogy mennyire látszik, illetve ha látszik, akkor milyen távolságból olvasható.

Önmagában egy ilyen tetkó a felsorolt állásoknál nem hiszem hogy számítana, de ez a konkrét minta - elhelyezkedés páros lehet gond.

2020. jún. 29. 17:34
 9/14 A kérdező kommentje:

"Tudom, nem azonos a jelentés"

Akkor? Nem azonos a jelentés. Nincs miről beszélnünk.

Aaaa, megfogadtam magamnak, hogy nem fogok magyarázkodni, mert nem tartozom magyarázattal, de nem bírom. A Skins-ben volt egy srác, Chris, aki mindig mindenre ezt mondta, és ez alapján élte az életét. Mondjuk ő túlzásba is esett, és belehalt. De ha ezt nem vesszük figyelembe (mármint én nem veszem figyelembe), akkor tök nagy hatással volt rám ez, mert én meg mindig azzal foglalkoztam, hogy mások mit gondolnak, vagy hogy nem merek megtenni dolgokat, mert félek (és nem reálisan). Aztán elkezdtem ezen gondolkodni, míg a végén arra jöttem rá, hogy Chris hatására kezdtem el megtenni dolgokat, vagy leszarni mások véleményét. El akartam utazni, de nem mertem, féltem. Nézegettem a buszjegyeket online (1 hónapos spontán út volt egyedül), dilemmáztam, hogy lefoglaljam-e, vagy se. Végül úgy voltam vele, hogy fuck it, megveszem, elmegyek. Vagy a depresszióm mellékhatása, hogy vagdostam a combomat, ami nyomot hagyott, és sokáig nem mertem rövidgatyát vagy szoknyát felvenni, míg egy nap úgy keltem, hogy fuck it, felvállalom. Ez most csak két konkrét példa volt, de a többi is ezekhez hasonló. Szóval számomra sokat jelent, és nem hinném, hogy "proli" jelentése lenne.

2020. jún. 29. 18:43
 10/14 SzilKa ***** válasza:
100%

Pont azért, mert csak Te tudod, mit jelent számodra az a két szó, és mások egész másra fognak gondolni, jobb lenne máshova tetetni, ahol nem olyan szembetűnő.

El fognak ítélni sajnos még azok is, akik amúgy nem tetoválás ellenesek.

2020. jún. 30. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!