Munkakeresésnél jelentene hátrányt egy apró, fül mögötti "Fuck it" tetkó?
1: Vannak tetkóim, szóval nem ez lenne az első, amit kiszúrnának rajtam, meg ha ki van engedve a hajam, eltakarná.
2: Ilyen nagyon komoly munkahelyet nem is szeretnék. Bár ilyen helyeken valószínűleg semmilyen tetkót nem néznek el. Nagyrészt a jogsival végezhető munkák vonzanak, vagy a kreatív szakmák (fodrász, sminkes).
3: Nem a tetoválásról kérek véleményt, számomra sokat jelent. :)
Szerintem önmagában a tetoválás nem jelent hátrányt, még akkor sem, ha látható helyen van. Viszont ezzel az a baj, hogy ha ezt meglátnám valakin, egyeltalán nem olyan jelentésre asszociálnék, mint amit leírtál. És az oké, hogy én nem kötök bele senkibe az utcán, boltban, akárhol, max magamban furcsállom a dolgot, vannak olyan emberek, akik lehet, hogy megszólnának emiatt.
A leírt sztori miatt megértem, hogy miért szeretnéd magadra tetováltatni, de én a helyedben valami könnyebben eltakarható helyre varratnám, ahol mások számára nem látható (legalábbis olyan ruhákban, amikben dolgoznál)
A proliságnak is vannak fokozatai:
- tetoválás
- fejtetoválás
- trágár szövegű fejtetoválás
Látom neked sikerült turbó módra kapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!