Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi ez, hogy már ennyi helyen...

Mi ez, hogy már ennyi helyen tetovált emberek szolgálnak ki?

Figyelt kérdés

A DM-ben is valami hatalmas tetoválás volt a pénztároson, de már a postán is, ahol voltam. Elvileg van egy szabály, hogy ügyfelekkel azok foglalkozzanak, akik esztétikai szempontból is ennek megfelelnek. Például, egy ismerősömet azért nem vették fel ilyen munkakörbe, mert elől hiányos volt a fogazata, bár ez szerintem nem is volt feltűnő. Számomra a tetoválás sokkal visszataszítóbb. Csak mert akkora divat, én még nem fogom szeretni.

Nem kéne erre jobban odafigyelni? Felőlem mindenki úgy tetoválja magát, ahogy akarja, de nekem ne mutogassa, mert utálom. Vagy takarja el. Ha tetováltatja magát, vállalja ennek következményeit is, és ne ossza meg vadidegenekkel a magánéleti dolgait, ahogy én se teszem.

Visszataszító, hogy a gyrost is olyan adja át, akinek a keze tele van róva, és utána még egyem is meg.

Tudom, nem sok pozitív válaszra számíthatok itt, hiszen ide a tetoválást kedvelők írnak, de nem találtam jobb kategóriát.

2019. aug. 11. 21:52
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
87%
Kérdező, hál' istennek senkit nem érdekel hogy mit szeretsz és mit nem, sajnos a világ nem fog hozzád igazodni, dolgozd fel aranyom. Nem kell akkor dm-be járni meg gyrost enni ha zavarnak a tetkok, bujj el otthon a sarokba, akkor nem kell látnod egyet sem te f . sz😊
2020. máj. 3. 13:49
 32/40 A kérdező kommentje:
31. Ez az értelmi szint és a leszrjuk a másikat gondolkodás, ami belőled sugárzik: egy tetoválttól ne is várjuk többet, ti csak ilyenek vagytok, szánalmasak! Agyhalott zombik, akik úgy néznek a fejükből a DM-ben vagy a gyrost árusító helyen, mintha akkor másztak volna ki egy koporsóból.
2020. máj. 3. 13:54
 33/40 A kérdező kommentje:

A 31-esre még visszatérve: gondoltam, hogy jelentem a hozzászólást törlésre (mert a kérdésre sem válaszol és keményen támadja a személyem is). De nem. Maradjon csak itt, mert csak a válaszolót tükrözi. A kis tetovált jellemét. Gondolom, átgondoltan írta ezt az épületes hozzászólást, az összes tetovált nevében, tehát őket is lejáratta azzal, hogy a tetováltak ilyen primitív emberek.

Csak így tovább, tetováltak, pofozzátok, üssétek, verjétek, aki nem úgy gondolkodik, mint ti, mint a vademberek, ez a ti világotok, ez megy nektek!

Ez a 31. hozzászólás nagyon sokat elárul az emberszeretetről, ami a tetováltakba szorult.

2020. máj. 6. 13:56
 34/40 $$$$$ ***** válasza:
100%

Na most az egyik az hogy a legtöbb ember már nem olyan fafejü maradi mint te. Ezert mar nem igazan nezik a legtöbb munkakorben. A masik az hogy ha nem tetszik hogy a gyrosos srac ki van varva akkor főzzél magadra othol nem kötelező kajaldakban kajálni . Ha meg ott akarsz akkor fogadd el es kesz. De egyebkent mi baja lesz a gyrosodnak attol hogy tetkos ember adja at?😂😂 Nem irok roload semmi rosszat pedig tudnak de elegge maradi sőt nem is maradi hanem inkabb nem is mondom ki hogy milyen gondolkodasod van. De azt se ertem hogy miert irtad ki a kerdesed. Most azt varod hogy hatha valaki mas ide irja kommentbe hogy igazad van fuj undoritoak a tetovalt emberek stb.. Es akkor te ettol jobban erzed magad mert erzed hogy nem vagy egyedul ezen a velemenyen? Vagy mi?

20/F(es igen vtetvannakkómim, es kepzeld sehol se erzem hatranyat. Se barati korben,se az egyetemen valamint mas helyeken sem). Szerintem nem azzal kellene foglalkoznod hogy masok hogy neznek ki. Valamint ne vard mar el azt hogy attol mert valakinek van tetkoja ejjel-nappal hosszu ujuban legyen...

2020. nov. 8. 01:05
 35/40 $$$$$ ***** válasza:

A zarojeles resz azzal kezdődik hogy : es igen vannak tetkoim*

Elnezest csak neha kinlodik a telóm.

2020. nov. 8. 01:08
 36/40 A kérdező kommentje:

Pont ilyennek ismertem meg a tetováltakat, beképzeltnek, lenézőnek. Ahhoz képest, hogy toleránsan azt mondtam, mindenki úgy tetováltatja magát, ahoyg akarja, eléggé lenéző, lekezeő a stílusotok, mondjuk a tetováltakból, akik úgy néznek ki, mint a jelmezbálban a bohócok, tényleg nem várnék többet. A 31-es kommentben f.sznak neveztek, te meg maradninak, mondjuk 20 évestől nem is lehet többet várni, mert éppen azt hiszed, te vagy a tökély, de majd pár év múlva rájössz, hogy nem.

A toleranciáról meg annyit, hogy jogom van úgy vélekedni, ahogy akarok, neked ahhoz nincs semmi közöd, és nekem is jogom van olyan világban élni, ahol az elmebeteg tetoválásod nem tolod a képembe.

A 20 éves fejecskéddel még nem tudod, hogy nem attól leszel menő, ha tetováltatod magad. Ha annyi felesleges pénzed van, ne tetoválást csináltass belőle, hanem add az árváknak, éhező gyerekeknek vagy valakiknek. A tetoválás sokat elárul arról, hogy értelmetlenségre költi valaki a pénzét, amiből csak neki van haszna. Én például képzem magam, amivel másoknak is hasznára lehetek.

Szóval a toleranciát nem csak elvárni kell tőlem, hanem énirántam is toleránsnak lenni, és az önző hülyeségeteket kicsit félretolni.

Igen, legyél hosszúujjúban! Senki nem mondta, hogy tetoválást kell csináltatnod, te csináltattad, ne csinálj úgy, hogy most "jaj én szegény".

Amúgy igen, otthon sokkal jobb gyrost lehet készíteni, nem is megyek ahhoz a jelmezbálból szabadult elmebeteghez.

2020. nov. 8. 16:48
 37/40 $$$$$ ***** válasza:
100%
Hat kepzeld kicsit se erzem magam menőnek attol mert tetkóim vannak. Egy teljesen atlagos gépeszmernök hallgató vagyok. Es képzeld meg az egyetemen se ernek negativumok a tetkoim miatt.. Valmaint szerintem semmi sertot se irtam rád hiaba tudtam volna. Egyebkent megdolgoztam azert a penzert amiböl varrattam. Es nekem a tetkoim fontosak es meg akarok egy parat amik szintén fontosak lesznek nekem. Es nehogy mar te mond meg hogy en mire költsem a penzemet. Az meg hogy belekötöttel az eletkoromba az megint teged minősit. Mikozben a te kis kitudja hany eves fejecskeddel azt nem tudod felfogni hogy nem azalapjan kell valakit megitelni hogy hogy nez ki. De nem is baj. De amugy rad isertem mar... Egy ilyen ember van ezen az oldalon aki mindig szidja minden poszt alatt a tetovaltakat. Tuti te vagy az... Es ugyan ugy leirom mint ahogy ott is leszoktam. Nem erdekel senkit se a velemenyed. Ha nem tetszenek a tetovált emberek tartsd magadban. Vagy menj oda es mond a szemebe,na azt fogadjunk mar nem merned... Ne itt GYK-n szidj mindenkit hanem mond a szemukbe...
2020. nov. 8. 17:22
 38/40 anonim ***** válasza:
73%
Eléggé kamuszaga van ennek az egésznek. Nehéz elképzelni, hogy létezik olyan elmeroggyant, mint a kerdező... maximum a fokozottan szenilis öregek, de azok meg nem tudnak kérdést kiírni gyakorin. Hagyjátok a francba, ha ignorálják, nem tud kire fröcsögni, hagyjatok szépen magára.
2020. nov. 8. 19:54
 39/40 A kérdező kommentje:

38. Te is egy jó nagy tetovált paraszt lehetsz. a tetováltakban semmi kedvesség nincs. Jó nagy bunkók, és akik nem szeretik a tetoválást (mert képzeld, nem vagyunk egyformák), azokat már utálják. Nagyon szűk látókörűek, zombik vagytok, és a külsőtök is erről árulkodik. Csak annyit, hogy a 38-as és a 31-es választ is simán jelenthetném és törölnék, még az oldal szabályzatát sem vagytok képesek tudomásul venni, mintha olyan lenne a világ, amilyennek ti elképzelitek.

ja, kamuszaga van, biztos. Én meg elmeroggyant. Tudod-e, hogy nem szabad így a gyakorin írni másokról? de tetováltaktól nem várnék el ennél többet, mert nem lehet :) Például arról sem hallottatok, hogy a rosszat jóval próbáld meggyőzni. Most még jobban utálni fogom a tetováltakat.

Gépészmérnök hallgatócska, arra nem gondoltál, azért nem származott bajod a tetkódból, mert nem akart senki balhét, hátha visszaüt? Inkább eltűrik, amit én nem. Szóval miért mondom én meg neked, hogy mire költsd a pénzed? És te miért mondod meg nekem, hogy mit kell látnom? Ha nem szólhatok bele abba, mire költsd a pénzed, akkor te se szólj bele abba, hogy tetovált vagy nem tetovált embereket van-e jogom látni. Erre nem gondoltál?

Csak elkezdtem felvenni azt a stílust, amit ti, amit a 31. válaszoló kezdett. Csak azért nem jelentettem a válaszát (biztosan törölték volna), hogy lássátok, kik vagytok, és mások is lássák.

2020. nov. 8. 23:40
 40/40 $$$$$ ***** válasza:
Nem is szolok bele azt gondolsz mindenkiröl amit akarsz. Csak mar szerintem parszor el lett magyarazva hogy senkit se erdekel tehat ne irkald ki ide hanem tartsd meg magdnak... Egyebkent meg mivel eleg sok csoport tarsamnak vannak meg lathato tetkoi. Ezert nem azert van mert attol fel valaki hogy vissza üt. Tudod ez mar a 21.szazad az emberek 99%-at nem erdekli hogy kinek van tetkoja meg kinek nincs. Na de mar meguntalak. Ahogy a 38-as valaszlo irta rad kell hagyni es akkor egyszer majd csak megunod. Tobbet nem irok neked se a kerdeseidre se a kommenteidre...
2020. nov. 9. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!