Mi ez, hogy már ennyi helyen tetovált emberek szolgálnak ki?
A DM-ben is valami hatalmas tetoválás volt a pénztároson, de már a postán is, ahol voltam. Elvileg van egy szabály, hogy ügyfelekkel azok foglalkozzanak, akik esztétikai szempontból is ennek megfelelnek. Például, egy ismerősömet azért nem vették fel ilyen munkakörbe, mert elől hiányos volt a fogazata, bár ez szerintem nem is volt feltűnő. Számomra a tetoválás sokkal visszataszítóbb. Csak mert akkora divat, én még nem fogom szeretni.
Nem kéne erre jobban odafigyelni? Felőlem mindenki úgy tetoválja magát, ahogy akarja, de nekem ne mutogassa, mert utálom. Vagy takarja el. Ha tetováltatja magát, vállalja ennek következményeit is, és ne ossza meg vadidegenekkel a magánéleti dolgait, ahogy én se teszem.
Visszataszító, hogy a gyrost is olyan adja át, akinek a keze tele van róva, és utána még egyem is meg.
Tudom, nem sok pozitív válaszra számíthatok itt, hiszen ide a tetoválást kedvelők írnak, de nem találtam jobb kategóriát.
Nehéz a belső értékekre koncentrálni, amikor a tetováltnak is a külső a fontos. Azért tetováltat. Miért kellene ezt elfogadnom? Nem fogom soha értékelni a tetoválást. És ettől még normális vagyok. Elvárom a másik embertől a tiszteletet, hogy öltözködésében és minden szempontból úgy nézzen ki, hogy a másikban jó benyomást keltsen. Ahogy én is törekszem erre. Ez a normális. nem az, hogy odatetováltatsz valamit az alkarodra, jó nagyot, hadd nézze mindenki, aki megy a postára. Felháborító, hogy még csak el sem kell takarnia.
Aki pedig itt eldönti helyettem, normális vagyok-e vagy nem, az gondolkozzon el, hogy a belső értékeimet mennyire ismeri egyetlen kérdés alapján. Semennyire. De ha úgy gondolja, mégis, akkor én is ismerem a tetováltak belső értékeit.
Én meg majd meggondolom, ha ilyen akar kiszolgálni engem, nem közlöm-e vele, hogy köszönöm, mégsem kérek semmit.
El kell fogadni azt is, hogy valakinek nem tetszik a tetoválás és visszataszító. Ezt miért nem kell elfogadni?
Gyrost meg azért nem eszem meg így, mert te sem ennél meg valamit, ha közvetlen előtte valami undorítót látnál, mert elmenne az étvágyad.
Itt most kizárólag az ügyfelekkel foglalkozó munkakörben dolgozókról beszéltem.
Rögtön gondoltam, hogy lesz epés megjegyzés, hogy "minden normális ember". Aki ugye úgy gondolkozik, mint én, az nem normális. Valaki szerint. Csakhogy vadidegenek véleménye nem érdekel. A kérdés nem az volt, hogy mi normális, mi nem, hanem hogy miért alkalmaznak ilyen embereket. Akik erre válaszoltak, azoknak köszönöm, a többiek tartsák meg a véleményüket.
"Aki ugye úgy gondolkozik, mint én, az nem normális. Valaki szerint. Csakhogy vadidegenek véleménye nem érdekel."
Na, a munkáltatókat sem érdekli a te véleményed se, úgy tűnik. ;)
Ekkora hipokritát :D Még hogy vadidegenek véleménye nem érdekel. Csak abból tudom, hogy ez nem igaz, hogy te ilyen sokat törődsz egy random ember bőrével. De ha az nem elég, akkor te magad írtad le, hogy másokban jó benyomást akarsz kelteni. Mi az ha nem egy vadidegen véleményével való törődés? 🤡
Nem kell mindenkinek tetszeni. A családom támogatta, a barátaim dicsérik, a barátnőm még szexinek is tarja. Valaki az utcán megnézi, értékeli, remek. Ő meglátta benne a pozitívat, és én is pozitívat kaptam tőle. Te meg csak nyugodtan zsörtölődj egy tetkó láttán. Rontsd el a napodat azzal a sok fölösleges negatívummal. Nézz rá, és morogj, menjen el az étvágyad, ne edd meg azt a gyrost és maradj éhen. Boldogabb se lehetnék, hogy elrontottad magadnak a napod egy ilyen undorító, embertelen ítélkezésért :"D
15. A kérdés nem ez volt. Az volt, hogy miért alkalmaznak ilyen összerótt, ronda bőrű embereket. Erre megkaptam a választ. Felesleges volt koptatnod a billentyűzetet. Aki a kérdésre válaszolt, felpontoztam.
Nem ítélek el senkit, félreértés ne legyen. Nagyszerű emberek a tetováltak is. Csak egy gond van: undorítónak tartom a tetoválást, nem tetszik, és az pláne nem tetszik, ha a képembe nyomják. ettől még elismerem, hogy vannak nagy belső értékeik is az ilyen embereknek.
Az meg felháborító, hogy alapvető esztétikai követelményeknek nem kell megfelelniük azoknak, akik emberekkel foglalkoznak. De hát nincs más jelentkező abba a munkakörbe, értem.
Emlékszem, egy könyvesboltban ritka zombi tekintete volt a tetovált eladónak. Odamentem hozzá, ő el volt foglalva valamivel, vártam. Amikor kész lett, nem szólt volna, hogy "tessék!", hanem addig várt, míg én újra odanézek, hogy már figyel, mert készen van. Hát egészen zombi volt a tekintete, viselkedése is. Valahogy a szociális képessége nem volt az igazi, ami egy eladótól elvárható lenne. Nyilván nem tetovált eladónál is előfordulhat, hogy nem megfelelően bánik a vevővel, de ez a csúcs volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!