Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi ez, hogy már ennyi helyen...

Mi ez, hogy már ennyi helyen tetovált emberek szolgálnak ki?

Figyelt kérdés

A DM-ben is valami hatalmas tetoválás volt a pénztároson, de már a postán is, ahol voltam. Elvileg van egy szabály, hogy ügyfelekkel azok foglalkozzanak, akik esztétikai szempontból is ennek megfelelnek. Például, egy ismerősömet azért nem vették fel ilyen munkakörbe, mert elől hiányos volt a fogazata, bár ez szerintem nem is volt feltűnő. Számomra a tetoválás sokkal visszataszítóbb. Csak mert akkora divat, én még nem fogom szeretni.

Nem kéne erre jobban odafigyelni? Felőlem mindenki úgy tetoválja magát, ahogy akarja, de nekem ne mutogassa, mert utálom. Vagy takarja el. Ha tetováltatja magát, vállalja ennek következményeit is, és ne ossza meg vadidegenekkel a magánéleti dolgait, ahogy én se teszem.

Visszataszító, hogy a gyrost is olyan adja át, akinek a keze tele van róva, és utána még egyem is meg.

Tudom, nem sok pozitív válaszra számíthatok itt, hiszen ide a tetoválást kedvelők írnak, de nem találtam jobb kategóriát.

2019. aug. 11. 21:52
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
0%

Szia.

Én sem szeretem a tetoválást, de szerintem a fiatalok között már alig akad akinek akinek ne lenne, a munkahelyi vérfrissítés pedig nélkülözhetetlen ugyebár...

2019. aug. 11. 21:56
 2/40 anonim ***** válasza:
76%
Mivel manapság divat, egyre kevésbé lehet kikerülni.
2019. aug. 11. 21:56
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

1.) Mára eléggé megváltozott a tetoválás megítélése, egyszerűen divat lett, elfogadottabb lett. Ennek megfelelően a tetováltak egyre kevésbé rejtegetik.

2.) A munkaerőpiac is eléggé megváltozott, ma már sok esetben nem válogathat a munkaadó. Mind az emlitett pénztáros, mind a vendéglátós munkakörökben azt veszik fel aki hajlandó dolgozni menni, rég nem szempont hogy normálisan nézzen ki, örülnek ha ezekre az állásokra egyáltalán jön valami jelentkező.

2019. aug. 11. 21:58
 4/40 anonim válasza:
88%

Az, hogy a XXI.században vagyunk, ahol normális emberek nem akadnak ki, ha valakinek tetoválása van, ezért aztán a nagy többség nem akad fenn azon mi van a másik ember bőrén.

Ha zavar fordulj el, vagy csukd be a szemed. Ha valaki nem szereti mondjuk a festett vörös hajat, akkor a kiszolgáló fesse át, netán hordjon sapkát? Milyen logika ez? :D

2019. aug. 11. 22:05
 5/40 anonim ***** válasza:
92%
Egyre kisebb a merítési lehetőség a nem tetovált emberekből, és pénztárosokra, kiszolgálókra pedig szükség van. A tetoválás nem akadályozza a munkája elvégzésében. Ez van, tedd túl magad rajta.
2019. aug. 11. 22:07
 6/40 anonim ***** válasza:
90%

“Ha tetováltatja magát, vállalja ennek következményeit is, és ne ossza meg vadidegenekkel a magánéleti dolgait, ahogy én se teszem.“

Mimimi? Ez hogy függ össze? Nyilván egy tetoválásból kiindulva már mindent meg is tudsz az emberről nem?

Számomra visszataszítóbb, ha valakinek elől hiányos a fogazata, mint egy tetoválás, mégse akadok ki, hogy mi az már, hogy egy fogatlan ember szolgál ki?!

“Visszataszító, hogy a gyrost is olyan adja át, akinek a keze tele van róva, és utána még egyem is meg.”

Ennél a résznél jöttem rá, hogy valami nagyon be van nálad kattanva fejben. Mégis mi bajod lesz tőle? Ez talán jobban felháborít, mintha beletüsszentene a kezébe és úgy adná oda? Gondolom annyira nem vagy bátor, hogy ezt neki is megjegyezd, hogy micsoda undorító alak, csak azért mert tetoválása van, és te nem vagy hajlandó megenni a kaját, mert ő adta oda :)

Amúgy meg a tetoválásnak több évezredes kultúrája van. Nem lennék büszke a helyedben arra, hogy mennyire előítéletes vagy. Nekem van tetoválásom, de biztos vagyok benne, hogy bizonyos szempontból egészen biztosan jobb ember vagyok nálad ;)

2019. aug. 11. 22:23
 7/40 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nincsen tetkom, de...

1. Mi kozod van hozza, hogy kinek milyen a stilusa es hogyan nez ki, amig apolt es nem buzolog melletted?

2. Az, hogy neked ez nem tetszik az a magan velemenyed, senkit nem erdekel. Ez ugyanolyan, mintha valaki beszolna azert, hogy en adidasos cipot hordok, mert neki eppen nem tetszik az adidas.

3. Hidd el nagyon sokan azt nem szeretik ahogyan te kinezel. Mindenkinek mas az izlese.

4. Nem az intim testreszeit nyomja az arcodba, hanem karjat/labat. (Ha a mellere van tetovalva es azt mutogatja az megint mas, de ott sem a tetko a problema). Ne vard mar el senkitol, hogy majd miattad hosszu gatyat meg polot vesz fel, nem azert fizetett erte, hogy majd takargassa egy nyavogo felszines venasszony miatt, foleg nem ilyen hosegben.

5. A tetko nem fertozo, semmi bajod nem lesz ha hozzaer a gyrosodhoz ami amugy is papirba van.

Nem tudom, hogy ez troll kerdes-e mert nagyon kamu szaga van, de ha komolyan irtad akkor gondolkodj el egy kicsit es szallj le a magas lorol.

2019. aug. 11. 22:37
 8/40 anonim ***** válasza:
96%

Csak egy dolgot emelnék ki:

"Visszataszító, hogy a gyrost is olyan adja át, akinek a keze tele van róva, és utána még egyem is meg."

A tetoválás nem kosz a köröm alatt. Nem kerül bele a kajába. Olyan, mint mikor valaki szeplős, vagy épp nyáron lebarnul. A bőr alatt van változás.

Nyáron nem eszel gyrost, mert barna aki odaadja?

Egyébként bizonyos munkakörökben valóban kiszórnak tetoválással, puccos éttermi pincérként, vagy bizonyos körökben pénzügyi üzletkötőként.... de a DM kasszás posztja meg a sarki gyrosos pont nem az a hely, ahol ez alapján válogatnak. Nehéz is lenne, ma már minden második ember tetovált.

Amúgy vigasztaljon, hogy jön az ősz, a zártabb ruhák, akkor nem fog ennyit szembejönni veled, kevésbé idegesít. :) Azt nem várhatod el senkitől, hogy a te kedved szerint öltözzön, legyen szó tetoválásról, szőrős lábakról vagy szeplőkről...

2019. aug. 11. 22:38
 9/40 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem meg inkabb koncentraljunk a belso ertekekre. Nekem a tetkonal sokkal undoritobb ha valaki ilyen felszines rinyagep.
2019. aug. 11. 22:42
 10/40 anonim ***** válasza:
90%

Nyugi, attól még, hogy egy tetovált ember adja át neked a gyrost, nem leszel leprás.

Nem kell szeretned a tetoválást, de az, hogy elvárod, hogy más ne mutogassa magát... Hidd el, nem neked mutogatják a tetkóikat. De most nem járhat mindenki mindig tetőtől-talpig fedett ruhában, mert neked nem tetszik.

Ennyire erővel semmit se csináljunk, hisz valakinek úgy se fog tetszeni, és nehogy már egy vadidegen ember miatt ne változtathassunk magunkon, mert hát, nehogy úgy érezze, hogy én csak is miatta "mutogatom" magam.

És ez mitől magánéleti dolog? Mármint tény, hogy magánügy, hogy valaki tetováltat-e magára valamit, a saját döntése. Viszont ennyi erővel, ha rakok fülbevalót a fülembe, vigyáznom kell arra, hogy nehogy más meglássa, mert hogy na, nem szabad a magánéleti dolgaimat mutogatni? Szóval ez így butaság.

2019. aug. 12. 02:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!