Fiúk, nektek bejönnek a tetovált lányok? És lányok, nektek a tetovalt fiúk?
Figyelt kérdés
Nektek tetszenek a tetovalt emberek ? Mi szamit soknak ?2019. aug. 8. 10:36
1/17 anonim válasza:
Nagyon nem jön be. Se lányon se fiún.
2/17 anonim válasza:
Visszafogott, egy-egy ábra bejön. Az már nem, ha valaki az egész testén tetovált.
3/17 anonim válasza:
Tetoválás kinézete, helye és mennyiségétől függ. Meg hát persze hogy illik e hozzá.
4/17 anonim válasza:
lányokon semmi bajom nincs velük, amíg igényes.
nekem is van
lányok nevében nem tudok nyilatkozni :D
16/f
5/17 anonim válasza:
Nincs bajom a tetoválàsal, csak a gagyi, fakó, elrontott tetovàlasoktól ráz ki a hideg.
6/17 anonim válasza:
Nekem nincs bajom a tetoválással, vannak kifejezetten szép minták, de nem örülnék, ha a páromon lenne, főleg ilyen egész testet, hátat beborító, vagy démonok, ilyesmik lennének rajta (közeli ismeretségi korombe van ilyen es nekem nagyom taszító).
24L
7/17 Metionin válasza:
Egy igényes tetkó simán hozzátartozhat az emberhez, szóval azzal együtt tetszik vagy nem tetszik az illető. De csak a tetkója nem tesz számomra senkit vonzóbbá.
8/17 anonim válasza:
Szerintem tud vagány lenni,de nyilván az ember stílusától függ.Pl Metzker Vikinek szerintem iszonyat jól áll,de magamon nem tudnék olyan mennyiségű és nagyságú tetoválásokat elképzelni,férfiakon szintén így vagyok.
9/17 anonim válasza:
Nekem bejönnek, de csak azok a tetkók tetszenek amit hogyha megkérdezem a gazdáját tud értelmes indokot mondani. Nekem pl van egy a 2 felével fölfelé levő dobókocka a combomon. Aminek több oka van: 1 a 2-és a szerencse számom. 2: 02.22-én születtem és a fő ok: hogy az ikertesómra emlékeztet és arra hogy megfogadtuk hogy amíg élünk ketten leszünk a világ ellen
10/17 anonim válasza:
Egyre jobban bejönnek a tetovált lányok. Persze csak addig, amíg igényes a tetoválás. Sokat el is mondd a viselőjéről. Az ilyenek általában merészek, vadabbak, kalandozók, jó párt vagy minimum jó barátot alkotnának. A gerinc/ hát tetoválásokat kifejezetten szexinek tartom, de a csinos kis hasa maradjon tiszta mert, hát, na.. aki érti az érti.. :p
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!