Fiúk, nektek bejönnek a tetovált lányok? És lányok, nektek a tetovalt fiúk?
Nem jönnek be a tetovált srácok. Ha úgy érezném persze,hogy egyhullámhosszon vagyunk nem ez lenne a döntő,hogy van-e esélye vagy sem, de alapból nem tetszenek.
21/N
Nálam a tetoválás kizáró ok. Egyáltalán nem tetszik
18/F
egyre inkább nem tetszik a tetoválás, sőt, sosem tetszett. De mostanában már kezd kissé taszító lenni, sajnálom, ez a véleményem. Nem tudom megdicsérni egyiket sem szóban, legfeljebb magamban annyit, hogy ez szép, de örülök, hogy nem a közelemben van.
Azt nem tudom, hogy miért nem tetszik, ellenérzést vált ki belőlem, hogy minek? Főleg, amikor nagyon fiatalokon látom a karjukat végig vagy épp befeketítve... Kollégáimon is van rendesen, az a ritka, akin nincs vagy épp nem látható. Aki meg előttem mondja, hogy tervez, háát, vagy ott hagyom, inkább ne is halljam vagy maradok csendben és magamban sajnálom a szép karját. :( Ez is egy vélemény, kérdezted, hát megírtam.
Hogy szóban mit mondanék, ha kérdeznének? Elintézném annyival, hogy nem tetszik. Ha ezért megharagudna rám az illető, az az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!