Mi ez, hogy már ennyi helyen tetovált emberek szolgálnak ki?
A DM-ben is valami hatalmas tetoválás volt a pénztároson, de már a postán is, ahol voltam. Elvileg van egy szabály, hogy ügyfelekkel azok foglalkozzanak, akik esztétikai szempontból is ennek megfelelnek. Például, egy ismerősömet azért nem vették fel ilyen munkakörbe, mert elől hiányos volt a fogazata, bár ez szerintem nem is volt feltűnő. Számomra a tetoválás sokkal visszataszítóbb. Csak mert akkora divat, én még nem fogom szeretni.
Nem kéne erre jobban odafigyelni? Felőlem mindenki úgy tetoválja magát, ahogy akarja, de nekem ne mutogassa, mert utálom. Vagy takarja el. Ha tetováltatja magát, vállalja ennek következményeit is, és ne ossza meg vadidegenekkel a magánéleti dolgait, ahogy én se teszem.
Visszataszító, hogy a gyrost is olyan adja át, akinek a keze tele van róva, és utána még egyem is meg.
Tudom, nem sok pozitív válaszra számíthatok itt, hiszen ide a tetoválást kedvelők írnak, de nem találtam jobb kategóriát.
Hát én mindig is utáltam a tetoválást és mindig is utálni fogom. Ha valakivel probléma van, az azokkal van, akik a saját testüket így elcsúfítják. Nekik kellene pszichológus, ha már itt személyeskedünk. A személyeskedést nem én kezdtem.
Csak egy pici jóindulat kéne. Hogy nem tolod a képébe vadidegeneknek a tetoválásod, hogy ha akarják, ha nem, azt lássák, amíg a pénztárnál kiszolgálod őket. El lehet ám takarni, még a dög melegben is. Csak picike jóindulat kéne, de látom, az itt nyomokban sincs. Nem kérem, hogy az utcán takard el, csak a pénztárnál ne told a képembe. Ez olyan nagy kérés?
És benned annyi jóindulat nincs, hogy ne másokkal foglalkozz? XD
Istenem, de röhejes vagy.
"Szerinted tudja az eladó, hogy neked ez ekkora problémát okoz?"
Illene tudnia. Vagy ennyire semmi nem érdekli? Furcsa. Az eladó eleve emberekkel foglalkozik, sok mindenbe alapból bele kéne gondolnia. Vagy ha már eladó, valami minimális képzésben részt kéne vennie (elvileg), ahol arról is beszélnek neki, hogy viselkedésében, küllemében is pozitív benyomást kell keltenie a vevőben.
Azért kellene takargatnia, mert az eladó csak egy "szolga", aki a többi embert kiszolgálja és segíteni próbál nekik. Ezért kapja a fizetést. Ez nem leminősítés, én is dolgoztam eladóként. Egyszerűen az a szerepe az eladónak, hogy ne a saját kis dolgait mutogassa, hanem maximálisan járjon a vevő kedvében, és akkor is legyen kedves, ha éppen pocsék napja van.
Vendéglátást nem sokan tanultak a kommentelők közül, úgy látom. Én régen ezt is tanultam.
Tehát egy eladónak el kellene takarnia a vevő elől a tetoválását, ha olyan helyen van. Nem lenne olyan nehéz ez.
"miattad vagy a hozzád hasonló emberek miatt"
Szóval én és a hozzám hasonló emberek sz*ok, húzzuk le a vécén őket, aprítsuk fel őket, égessük el őket, mert csak arra jók. Az igen! Szóval mindenki csak úgy gondolkozhat, mint a tetovált emberek, mert a többi az sz**.
"az ő teste és az ő élete és ha tetoválást akar akkor csináltasson"
Ez oké is.
"ha mutogatni akarja mutoggassa"
Csak ne eladóként ott, ahol én vevő vagyok. Mert az eladó dolga nem ez, hanem hogy maximálisan a vevő kedvében járjon. Még akkor is, ha a vevő örjöng, ki van borulva és ordít, és az eladónak épp akkor van a legsötétebb napja. Ez a dolga, nem a tetoválás mutogatása. Szépen el kellene takarni. Az ő döntése volt, hogy tetoválást csinál, és vállalja a következményeket, hogy valakit zavarni fog, és takarja el, amikor olyan élethelyzetbe kerül! Ezen mit olyan nehéz megérteni?
"nehogy már te szabd meg egy idegennek hogy mit lehet és mit nem"
Nehogy már az eladóhoz kelljen alkalmazkodnia a vevőnek! Az eladó azért van, hogy kiszolgálja a vevőt maximálisan, ne a magánügyeit, magánéletét vigye elé!
"attól még, hogy van tetoválása attól még ugyanolyan ember, mint te vagy én, sőt lehet sokkal jobb ember nálunk."
Ezt egy szóval se vitattam. Arról írok már nem tudom hányadik válaszomban, hogy nem a tetovált emberekről mondom, hogy rossz emberek, hanem a tetoválás mutogatásával van bajom, akkor, amikor a tetovált ember eladó, én meg vevő vagyok.
"Ne vegyétek már be, a kérdező nagy valószínűséggel csak provokálni jött, ilyen elmeroggyant"
Téged nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni. Annyira primitív vagy, hogy elmeroggyantnak nevezel valakit, ezzel az én "ítélkezésemet" is teljesen felülmúltad, gratulálok!
"Ha viszont tényleg a közé a pár közé tartozik, akiknek ilyen fóbiája van, akkor meg azért nem éri meg vitázni vele, pszichológiai eset."
Tudod, ha pszichológusnak elmondanám, hogy utálom a tetoválást, ő csak annyit mondana, hogy ne csináljak ebből ügyet, nem vagyunk egyformák. De valakiknek nagyon fáj, hogy nem vagyunk egyformák, hogy én nem olyan vagyok, mint ti. Te, utolsó válaszoló pedig, csak próbálod elkenni a dolgot, mert ciki lenne szembenézni azzal, hogy nem mindenki úgy gondolkozik, ahogy te. De ha te úgy gondolod, hogy jogod van elmeroggyantnak nevezni azt, aki máshogy gondolkozik, mint te, akkor én is használhatnék durvább szavakat is a tetováltakra, nem? Végülis miért ne? :)
Én csak egy kérdést tettem fel, a sárdobálást mások kezdték. És még mindig mások viszik benne a pálmát, például az "elmeroggyant" szóval. Én csak visszataszítónak neveztem a tetoválást, ezzel embereket nem minősítettem. A minősítés a másik oldalon kezdődött. És most primitívnek mertem nevezni azt, aki engem elmeroggyantnak nevezett. El lehet dönteni, ki használ durvább szavakat a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!