Lányok ti hogyan tároljátok a sok sminkcuccot?
Most jött el az a pillanat mikor ki kell találnom valamit a sminkcuccoknak :)
Elég sok felgyűlt már, hiába szelektáltam ki. Neten néztem ilyen tárolókat, de egyrészt drágának találtam és pedig csak valami műanyag dobozok voltak, ráadásul nem biztos, hogy belefér az összes, pl a paletták. Akár örülnék, ha valami ötletet is adnátok, hogy hol lehet kapni, vagy amit magam tudok elkészíteni. Gondolkodtam, hogy cipős dobozból, vagy valamiből, kéne csinálni, de kicsit megakadtam.
Ha sok sminked van, akkor lehet érdemes egy ilyenre beruházni:
Vagy valami hasonló táskára.
Én jelenleg valami ilyesmi tárolom:
Esetleg Jyskben, Pepcoban nézd meg, ott vannak ilyesmik. Amúgy régebben én is néztem neten tárolókat, de én is drágállottam. Ezért maradtam az ilyen olcsóbb megoldásnál. Én úgy csinálom, hogy amiket napi szinten használok, azt szoktam ilyen kis dobozokban tárolni. Amit ritkábban, vagy szinte soha, azt pedig egy sminktáska-neszeszer félében.
Én is úgy szoktam hogy amit ritkábban használok (buli smink inkább, nyáron túl világos vagy csak nem vált annyira be) azt egy nagy sminktáskába pakolom be, a palletákat szimplán egymásra tornyosítom és az egyik komód tetején elvannak.
Pepcoban vettem kisebb fajta virágtartókat (vagy fogkrémtartónak is írták már), egyben az ecseteim tartom, másik 3-ben meg a ceruzákat és a tubusos dolgokat (szempillaspirál, folyékony korrektor meg hasonlók). Szintén a Pepcoban vettem tároló kosarakat (van kisebb nagyobb is), a maradék sminkem amit gyakrabban használok ezekben van elrendezve egy ilyen szépítkezős asztal szerűn.
Nekem van egy ilyen műanyag sminkrendezőm a mosdóbulton, abba bele vannak állítva a rúzsaim, tus, szempillaspirál, ceruza, korrektor, tamiket tényleg minden nap használok. Egy darabig kisebb üvegpoharkakban voltak, de azt mondom megérte azt a 2000 forintot, sokkal kényelmesebb ezzel. Az ecseteimet még most is egy ilyen poharban tartom.
A paletták (élükre állítva), púderek pedig a mosdó alatti polcra vannak berakva egy laposabb többrekeszes kosárkában, csak ki kell húzni és egyből átlátható.
Van pár ritkabban használt cucc, esetleg még bontatlan, vagy olyan paletta, aminek éppen nem élem a színeit, az egy távolabbi polcon van a fürdőben egy másik kosárban.
Én egy kisebb, rózsaszínű szerszámos ládában tartom.
Évekkel ezelőtt vettem egy hipermarketben, az ideiglenes kínálatban volt. De szerintem egy szürke színű szerszámos láda is jó lehet. :)
nincs túl sok.
amit gyakran használok: színtelen púder(ez a polcon van a fürdőszobaszekrényen)
primer, korrektor, pár jó színű rúzs/szájfény hétköznapra. ezek egy fedeles fémdobozban vannak a fürdőszobaszekrényben a sminkszivacsokkal együtt. az ecsetek, ha kellenének egy kis tolltartóban vannak a hajcsatos dobozba beállítva a szekrényben.
a többit, amit nem használok sokat, csak alkalomadtán, a szobámban vannak a szekrényben, ahol minden van. beletettem egy nagyobb neszesszerbe őket, csak ki kell vennem, ha mégis kellenek.
ikeában lehet meg sok helyen ilyen áttetsző (Samla) dobozt venni vagy esetleg kis műanyag kosarak? nekem a műkörmös holmim pl egy nápolyis dobozban kapott helyet(kerek és átlátszó). kik-ben és a pepco-ban is vannak ilyen kis műanyag rekeszek, kosárkák, szerintem nézd ott meg, nem drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!