Goods marketba érdemes venni sminkcuccot?
Karácsonyra azt kapok, de anya azt mondta hogy nem vesz a dm be meg a rossmannban sem mert ott drága. szerintetek a goods marketes is jó?
14 L
Ha jót akartok magatoknak,ne.
Ezek a legrosszabb minőségű termékek, messziről érződik a bűzéről,hogy ócska kínai.
Rengeteg olyan drogériás márka van,ami olcsó kategóriás,viszont a célnak megfelel a minősége, pl. a Rossmann-ban a Lovely, Müllerben az Essence, Miss Sporty.
Inkább bírd ki smink nélkül,mint hogy ilyen káros, undorító minőségű dolgokat kensz az arcodra.
Nem. Nagyon gagyik, rossz a pigmentáció, hamar tönkremennek, helyettük jobban jársz ha nem is vesztek inkább semmit. A drogériákban sem feltétlenül drágák a dolgok, miss sporty, essence pl nem egy méregdrága kategória. Ha a rossmann honlapját felütöd tudsz nézelődni.
Beszéld meg anyukáddal az árkategóriát és azon belül maradva menjetek el válogatni. Kevesebb de jobb minőségű holmit venni jobban megéri.
ui.: én egy időben rendszeresen elcsábultam a százforintosok kínálatát látva, utána meg dobhattam ki a megvett lomot mert semmire sem volt jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!