Ebay-ról érdemes rendelni bármilyen sminkcuccot? Nem lesz tőle bajom?
ecsetet meg ilyesmit érdemes, mert egész jók és viszonylag olcsók
rúzst is vettem már onnan és volt ami nem is rossz, volt ami meg annyira ragad, hogy használhatatlan
de ezzel még lehet kísérletezni
a szemhéjfestékek is kicsit porolnak meg nem olyan pigmentáltak, de az árukhoz képest jók (persze biztos van fent eredeti, de én csak az olcsóbbakkal próbálkoztam ki tudja milyen alapon)
alapozót vagy szempillaspirált viszont nem vennék
ez olyan, hogy inkább megveszem kicsit drágábban, de azzal nem tudok annyira mellélőni
BB krémet évek óta onnan rendelek, nagyon bevált, és mivel érzékeny a bőröm, így a szart hamar észreveszem rajta... de ezzel sose volt gond. Hidratál és tökéletesen fed. Ez itt a reklám helye: Holika Clearing Petit BB... :Đ
Vettem már tust, nem nagyon használtam mert béna vagyok, de amikor próbáltam nem volt semmi gond vele. Szemhéjport ajándékként küldtek egyszer... azzal sem volt gond. Meg még egy 12 db-os kínai rúzs készletet is rendeltem. Azok is jók, habár nem tartósak, de nem is vártam el tőle, túl olcsó volt. Mindenesetre gondot egy sem okozott soha.
Amit nem vennék, az a "nagy márkák", Kínából. Nyilván hamis cuccok, és más az összetétele is emiatt. Szóval ha egy Dior rúzst szeretnék azt biztos nem ebay-en rendelném 1000 ft-ért.
Ezt úgy imádom... mintha az ebay egy egységes üzlet vagy márka lenne. Erre így nem lehet válaszolni. :D
Van, akitől érdemes rendelni, mástól meg nem. Van termék, ami szuper, ahogy olyan is, ami felejtős.
Az olcsó "márkás" dolgokat nem venném meg. A no name, ismeretlen dolgokat szintén nem. Ezeknek elég kétséges az eredete, összetétele, én nem kockáztatnám meg. De te tudod.
A márkás, itthon nem forgalmazott, kb reális árú dolgokat nyugodtan meg lehet rendelni megbízható eladótól, ha az adott országban amúgy is kapható a termék. Szóval Kína általában kiesik. :D
Sok ismert, minőségi távol-keleti márka is létezik. Ezekből érdemes még rendelni, persze meg kell nézni kitől és mit.
De ha nincs rá nyomós okod, talán jobb megvenni olyan helyen, ahol nem utazik heteket a termék ki tudja milyen körülmények között és élőben meg tudod nézni, meg jobb helyeket teszter is van kipróbálni.
Spórolásra nem a legjobb megoldás. Inkább különlegességekre és gyűjtői kiadásokra érdemes bevetni szerintem.
Saját tapasztalatom alapján írom meg neked, hogy koreai termékeket vásárolhatsz nyugodtan.
Nagyon szuper cuccaik vannak, persze nem túl olcsóak, de a koreaiak nagyon adnak erre. Írok pár márkát, ami kozmetikai termékeket gyárt: Etude House, Tony Moly, It's Skin, Skinfood, A'pieu, Innisfree, Missha, Holika.
Ezek mind minőségi márkák.
Kínából ne rendelj ilyesmit!
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!