Ebay-ról érdemes rendelni bármilyen sminkcuccot? Nem lesz tőle bajom?
írok én is :))
én régen féltem a sminktermékektől, úgy voltam vele, hogy felőlem 110% is lehet az értékelés, nekem nem kell, inkább veszek drogériákban, stb. de aztán egyre több helyen feltűntek posztok, témák azzal kapcsolatban, hogy tulajdonképpen az essence/art deco/akármi szemhéjpúder összetevői, és néhány ebay "noname" összetevői ugyan azok... és egyre több általam követett beauty blogger is rendelt ezt azt (rúzso, ajakkontúr ceruzák, korrektor paletták, stb)
tettem egy próbát, mondván hogy ha nem válik be, na bumm, buktam párszáz ft-ot :D (ami kevésbé fájó, mint mikor vettem egy art deco 4-es palettát, és használhatatlan volt számomra, 0 pigemntáltság, stb)
nos, azóta már eléggé elszaporodtak az ebay-ről származó sminkcuccaim. :DD
de mint minden rendelésnél, itt is figyelek arra, hogy 98 alatt értékelt eladótól nem rendelek még 200 Ft-os hegyezőt sem (:D), smink esetében pedig különösen. általában megnézem ugyan azt a terméket több külöböző eladónál, az értékeléseke,t kommenteket, stb.. és az alapján döntök
de eddig egyet sem bántam meg!
Sziasztok! Bocsi de segítségért jöttem ide.
Kedves 7-es írta " Természetesen nagyon fontos figyelembe venni, hogy az adott terméket hányan és hogyan értékelték eddig" és erre lennék kíváncsi,hogy ezt hogyan lehet megnézni? Mert próbálkoztam már Ebay-es eladó értékelései közül kisilabizálni ugyanazt a terméket amit épp szeretnék megvásárolni, de ahol sokmindent forgalmaznak lehetetlen kikeresni. Erre lenne egy menüpont? Az jó lenne.:) Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!