Páromat szeretném meglepni egy ékszerrel. Ti mit
gondoltok, érdemes ezt megvásárolni? Nem értek az
ékszerekhez, csak érzem, hogy tetszene neki, de nincs
módom élőben megnézni.
Nekem nem tetszik, de ízlés dolga. Ne az alapján döntsd el hogy nekünk, random embereknek tetszik e. Vagy ha igen, mesélj az ízléserol, esetleg mutasd meg nekünk is a többi ékszeret
2016. nov. 25. 20:10
2/8 anonim válasza:
Bizony bizony.Persze választ mi is adhatunk,amire én szívesen válaszolok/segítek.De lehet a párodnak nem tetszene.Ez a kinézetű fülcsi ékszer a vagányabb lányoknak való,tehát nem szolíd ékszer a vonások alapján.A párod milyen személyiség? Szolídabb izlésű,vagy merészebb? Hány éves? Mi a kedvenc színe? Ha ezekre választ adsz talán tudok segíteni.
2016. nov. 25. 20:24
3/8 anonim válasza:
Ezt mi nem tudjuk megmondani, csakis te, hiszen te ismered a barátnődet.
Ha én kapnék ilyet, udvariasan megköszönném, majd odaadnám az anyámnak, és maradnék a sima kis karikánál. Nekem nem jön be az elegáns stílus. De én nem a barátnőd vagyok, ő meg nem én. Valószínűleg teljesen más az ízlése. Neked kell tudnod eldönteni, bejön-e neki ez a stílus. :)
2016. nov. 25. 21:10
4/8 anonim válasza:
Ja még annyi, hogy amúgy meg ártól függetlenül is érdemes volt megvenni valamit, ha az ki van használva. Érted. Ha imádni fogja, akkor érdemes. :)
2016. nov. 25. 21:11
5/8 anonim válasza:
szerintem marha ronda, örebes és ócskaságnak látszik
jó, látom, hogy ezüst, de nem szép kivitelezés egyáltalán
2016. nov. 26. 02:42
6/8 anonim válasza:
Nekem a mamámnak az ékszerei jutnak róla eszembe.:) De ettől függetlenül lehet, hogy tetszene neki, hisz mindenkinek más az ízlése. Figyeld meg hogy milyen ékszereket hord szívesen, esetleg a kedvenc színeit vedd figyelembe. Vagy akár kérdezd meg a párod egyik barátnőjét, testvérét..stb hogy szerintük tetszene-e neki.
2016. nov. 26. 14:18
7/8 anonim válasza:
Szerintem is nénis. Ékszert, parfümöt, ruhát csak úgy találomra nem veszünk a másiknak.
2016. nov. 26. 14:20
8/8 anonim válasza:
Kérdező? Kérdeztél valamit,segítséget kértél.Miért nem válaszolsz rá? Igy sok értelme nem volt....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!