Milyen márkákat, termékeket érdemes venni?
Az összetételt érdemes nézni,meg,hogy melyik összetevő mire jó/mit árt.
A nagy márkák is ugyanabból vannak,de a nevet meg kell fizetni.
Testápolási termékekből vannak megfizethető bio-termékek. Sminktermékekből is tuti találsz,bár drágábbak.
Hát ezt nagyon hosszú lenne elmesélgetni...
Nézz el ide: www.kremmania.hu ;)
Minden jó gyártónak vannak erősségei, viszont ezek között is előfordul, hogy egy terméknél jobban teljesít egy eltérő márkájú.
Nekem ezek a személyes kedvenceim:
Makeup Revolution - hihetetlen nagy választék van náluk minden termékből. Én az ecseteiket és a mono szemhéjpúdereiket szeretem a legjobban.
Sleek - Gyönyörűek a szemhéjpúder palettáik! A színek nagyon pigmentáltak és tartósak, szerintem mindenki megtalálja náluk a hozzá legjobban illőt. Folyékony rúzst is vettem már, de abból nem ez a márka vitte el a pálmát. Tartós, de nagyon sötétre szárad mindegyik, így nem nagyon illeszkedik a bőrtónusomhoz.
The Balm - Az ő rúzsaik viszont hihetetlen jók! Igaz, nem adják túl olcsón, kb. 5000 Ft egy darab, de nagyon megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!