Itthon szeretném géllakkal megcsinálni a körmöm. Mik kellenek hozzá? Tapasztalat hogyan kell vagy milyen termékeket érdemes venni?
szeretnék inkább 1* beruházni ezekre a dolgokra mint hogy mindig körmöshöz járjak .
plusz anyukámnak is szeretném egy egyszerü franciára megcsinálni ,mert nincs ideje elmenni soha.
és hosszútávon így olcsóbb lenne.
most is van géllakkozva a körmöm de már felvált meg lejött(1 hónapos) és elvileg tippoldóval lehet leszedni (reszelni nem tudtam,körömlakklemosóval sem jött le)
1. egyszer beruházni? szerinted olcsón megúszod, ha magadnak csinálod a körmeidet?
2. nincs idő körmöshöz járni, arra viszont van, hogy otthon 2-3x annyi ideig vacakolj
3. jobban bízol magadban, mint egy szakemberben?
4. ugye tudod, hogy ha veszel magadnak anyagot nem adnak hozzá használati utasítást...
5. Ági8405: erős papír reszelő? megnézném, ahogy te nekiesel a körmödnek egy durva szemcsézetű reszelővel... azok nem egészen géllakkhoz vannak
Ja, de hogy a kérdésedre válaszoljak: nem, nem csak azok kellenek.
utolsó válaszolónak
megéri beruházni rá,mert a körmös 2 hetente 2500 ért csinálja meg.magamnak is megtudom csinálni mivel nekem nem tetszenek a csicsás mindenféle mintás körmök,csak az egyszínű vagy francia.igen kevesebb idő meg pénz mert nem kell utazgatnom .azért kérdeztem meg h miket vegyek mert nem adnak hozzá utasítást.az eladó úgyis elmondja mit ajánl csak nem akarom h felesleges dolgokat is rámsózzanak .
honnan veszed h én 1000 ft-os cuccot akarok használni?
na jó mindegy inkább majd az üzletben érdeklődöm.
ha veszek 1 db 15ml-es lakkot 5000ért ami fél évig vagy tovább is kitart már megéri
amugy meg 2 alkalomnak az ára(1 hónap)
shellac base coat 5700ft körül, 7.3 ml.
shellac szín 4500 körül/szín, 7.3ml.
shellac top coat 5700ft körül, 7.3 ml.
ez oldható. kb semmi más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!