Pannamanna kérdése:
Létezik kozmetikus főiskola, ha igen, hol, hogyan működik, illetve ha nem, akkor milyen főiskolát érdemes megcsinálni a kozmetikus képzés mellé?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 17:52
1/7 anonim válasza:
bocsi,nemtudok választ adni,viszont ez engem is nagyon érdekelne
2/7 anonim válasza:
a kozmetikus az szakmunkás. ilyen főiskola nincs. X év gyakorlat után van mestervizsga.
kb tök mindegy milyen főiskolára mész mellé. de valszeg valami gazdaságit lenne érdemes, már, ha kozmetikus akarsz maradni, annak hasznát lehet venni az üzletmenetben.
3/7 anonim válasza:
van divat és szépségipari menedzser szakirány(gazdálkodási és menedzsment szakon főiskolán,ami általános bolognás közgazdász képzés).
4/7 anonim válasza:
Jól írta az egyik válaszoló, ez szakmunka. Nekem 2 éves volt a suli, rendes nappali képzésben, és hát elég kemény volt a követelmény. Úgyhogy ha ezt választod, főiskola előtte vagy utána lehet csak. Mindenképp kozmetikus iskolát válassz, ne tanfolyamot! (tudom, mert ahova gyakorlatra jártam, voltak ott tanfolyamosok, és a tudásukról inkább nem írok semmit...)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) sokat, segítettetek, akkor nem keresgélem fejvesztve a kozmetikus főiskolákat! Most szeptemberben kezdtem el egy 2éves kozmetikus iskolát, nagyon tetszik, szeretem, viszont az tény, hogy rengeteget kell tanulni, és ha már ezt a pályát választottam, úgy gondoltam jobb, ha rendesen megtanulom, mindenképpen szeretnék majd mestervizsgát, és a továbbképzések is nagyon érdekelnek! Akkor, ha már diplomát is szeretnék, egyértelmű, hogy olyat fogok, ami a kozmetikus szakmában kamatozni tud. Pl, ha rámegyek a termékek eladására rendesen! Köszönöm mégegyszer!!!:))
2012. jan. 12. 11:23
6/7 anonim válasza:
Szívesen :) Hol tartotok most a gyakorlaton? Hányan vagytok az oktatódnál? :)
7/7 A kérdező kommentje:
A Haj-tanba járok (XVII.kerületben van), ott vagyok elméleten és gyakorlaton is! Nyártól megyünk gyakorlatra szalonokba, egy hónapra, utána nyári szünet, és szeptembertől egy évig szintén szalon heti négyszer, egyszer pedig elmélet a suliban. Már túl vagyunk az alapokon, tehát masszázs, szempilla, szemöldök festés, gyantázás, szőkítés, sminkelés, szerencsére van lehetőségünk gépeken is gyakorolni(ultrahang, mikrodermabrázió, hidroabrázió, vákumozás)
Most a bőrdiagnosztika jön!:)
2012. jan. 13. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!