Lanyok, ti mennyi sminkcuccot+ egyéb 'kiegeszitot' szoktatok magatokkal vinni mindig?
Mik ezek?
A 'kiegeszito' alatt pl olyanra gondolok, hogy szemöldök csipesz es hasonlók
Kort is legyszi :)
Mármint hova? Ha elmegyek valahova napközben, akkor semmit.
Ha ottalvós, akkor:
-borotva
-alapozó
-kőpúder
-szemhéjtus
-szempillaspirál
-szempilla göndörítő
-szemöldökcsipesz
De még a sminkes táskámban van: szemhéj púder, ecsetek, szemceruza, fültisztító pálcika, rúzs, szájfény, ajakbalzsam. Ezeket nem mindig használom, de egy helyen vannak, úgyhogy jönnek ezek is.
Női egészségügyi cuccok és szájápoló (legalábbis a hideg, szeles időkben), amiket hordok magammal.
Olykor rúzst is, ha pedig tudom, hogy x időben jól kellene kinéznem (mert mondjuk találkozom valakivel), teszek el szemceruzát és hasonlókat.
19
1. Elsősorban arra gondoltam, ha elmész pl dolgozni/suliba vagy hasonlo helyre ( szóval ahol tobb órát vagy) :)
De köszi, hogy leírtad, ez is érdekelt :)
Az én táskámban mindig ott lapul a hullámcsat, hajgumi, szemöldökcsipesz, korrektor, szemöldökceruza, szemhéjtus, ajakbalzsam, zsebtükör. Másik rekeszben egyéb cuccok, mint pl. egészségügyi dolgok, zsepi, fájdalomcsillapító, kézkrém.
Ezek az állandó útitársaim. :) 23L
Van egy ajakápolóm.
Mást nem viszek alapból, felesleges cipelni, a kocsiban sem jó ilyeneket tárolni, munka közben meg a fene se ér rá szépítkezni.
Az még rémlik, hogy gimiben halálra röhögtük magam a wc-ben sminkelő csajokon. Klassz, hogy ügyeltek a sminkigazításra mert hát ők menők voltak, de annyi eszük nem volt, hogy az ottani világítás minőségét is bekalkulálják. Aztán kijöttek, mint a kriptaszökevények...
26N
"Kiskoromban" sok mindent cipeltem, mert nem tudtam semmit a bőrápolásról.
Ami nálam van mindig, az a rúzs, ami épp a számon van, és "blotting paper", ilyen kis zsírfelszívó lapocskák.
Magammal vinni hova? Hétköznap max rúzst meg ajakápolót dobok a táskába. Ha elutazok, nyilván több mindent.
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!