Szeretitek a nesszeszert? Egy nesszert (nagy és átlátszó, pár sminkel) lehet vinni at utcán kézbe? Ti általába mit raktok bele?
Figyelt kérdés
2015. okt. 21. 08:32
1/8 anonim válasza:
Utcán ne ilyenbe hord a dolgaid, hanem zárt és nem átlátszó női táskába legyen a neszeszer.
Én szeretem őket,pár dolgot otthon abban tartok,ami már nem fér be sehova.
2/8 anonim válasza:
Utcára ne hordd, az szerintem eléggé magánszféra, hogy mi van egy nesszeszerben.
Egyébként nekem nincs, mert csak fésűt, parfümöt, meg szemceruzát szoktam magammal vinni munkába, azoknak meg felesleges.
3/8 anonim válasza:
Nekem 2 kisebb neszeszerem van a táskám legmélyén, az egyik gyógyszeres, a másikban pár alap smink cucc van, kis púder, tus, szemceruza, spirál, korrektor, meg kis szemhéjfesték applikátorral. Ennyi elég, hogy napközben helyrerántsam a sminkem. Átlátszóba csak akkor tartanám, ha a táska legmélyén van. Mást nem is raknék bele, pénztárca, telefon, iratok, mind olyan érték ami miatt kikaphatják az ember kezéből. De ha márkás sminkjeid vannak, azt se tenném közszemlére.
4/8 anonim válasza:
minek vinnéd az utcán kézbeN????????????!!!!
5/8 A kérdező kommentje:
Szia. Azért mert 2 táskám van, mindkettő már el van kicsit szakadva.
2015. okt. 21. 08:53
6/8 A kérdező kommentje:
De azért mindenkinek köszönöm a válaszokat. :)
2015. okt. 21. 08:56
7/8 anonim válasza:
Átlátszót semmiképp, az táskába való meg otthonra.
8/8 anonim válasza:
Szeretem, de csak itthon tartom, nem viszem magammal.
Használj vagy minőségi cuccokat, vagy helyesen olcsóbbat, és nem kell mindent magaddal vinni.
Nálam a rúzsom szokott lenni, mert ha kajálok, lejön, és egy csomag mattító papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!