Ti suliba mit szoktatok vinni? Még mit vigyek ezeken kivül? Szeretem az ilyen pici cuccokat, jo lenne ha olyasmiket irnátok ahol megtudom venni pl:müller, dm, rossman
hashajtó elleni, fájdalomcsillapító, görcsoldó, sebtapasz! Ezek kötelező kellékek. Amúgy meg: tükör minek, van WC..., hajkefe indokolt, szájfény felesleges, nedveskendő oké, kézfertőtlenítő nem fontos ha van nedveskendő, pzs oké, vattakorong..?!, deo oké, körömreszellő oké.
Továbbá a cserebugyi kell, cserezokni kell, dugipénz, .. A többit meg majd kitapasztalod, mert időval jönnek a tapasztalatok.
Atyaég.
Örülök hogy ilyenek nélkül végeztem elva gimit.
24l
Tükrös hajkefe oké, mert pl. a mi sulinkban nem mindenhol van tükör. Szájfény felesleges, de te tudod. Szerintem a kézfertőtlenítő elég, nem kell popsitörlőt magaddal cipelned, a vattakorong minek? Hajgumi, csatt nyilván érthető, sebtapasz is hasznos, dezodor mindenképp legyen nálad, kézkrém is ha kell. Én a körömreszelőt bedobtam a tolltartómba és kész, ollóra szerintem nincs szükséged, ha letörik a körmöd akkor lereszeled aztán otthon normálisan megcsinálod.
Betét/tampon, cserebugyi, fájdalomcsillapító. Sose tudod, nekem a pénztárcámban van a gyógyszer, a tesicuccomban a bugyi. Más szerintem nem kell, zsepi nyilván magától értetődik. Én sok mindent nem is hordok magammal, amit felsoroltál :)
én sminkelem magam, ápolt vagyok de szinte sose viszek magammal ilyeneket, hajgumit ha nem felejtem el, parfümöt. KézfertőtlenÍtő,körömreszelő stb?? kicsit túlzás...
ja meg tampont viszek ha szükségem van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!