Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, miben tároljátok/tartj...

Lányok, miben tároljátok/tartjátok a sminkcuccaitokat?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdtem el venni magamnak sminkes cuccokat, és nem tudom hogy hol tároljam őket.

Sajnos az asztalomon nincs ezekre hely, mert tele van könyvekkel, ezért most a táskámban hordom a sminkcuccokat, így legalább bármikor elő tudom venni őket.

Érdekelne, hogy ti hol tartjátok, illetve tudtok-e nekem ajánlani olyan helyeket, ahol olcsón lehet neszeszereket venni. (Például Rossmannban, Dm-ben? Az a baj hogy elég messze lakom ezektől a boltokból és nem tudok akármikor kijutni oda).

Nincs sok cuccom, egy alapozóm, egy korrektorom, 2 ajakbalzsamom, 2 színezett ajakbalzsamom és 2 szemöldök ceruzám, formázóm van.

Előre is köszönöm a segítséget!:)

(16L)

2018. aug. 3. 13:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Neszeszerben. Elég sok van.

Van itthoni, meg elmenős. Van egy, amiben a sminkelés előtti arcápoló cuccomat tartom, van egy, amiben a mindennapi "arcomhoz" szükségeseket. Van, amiben csak rúzsok vannak, van, amelyikben csak ecsetek. Van, amiben a téli sminkem van, van, amiben extra eszközök, pillagöndörítő, csipesz, hajcsat.

Főleg Müllerben és H&M-ben veszem őket, ott szépek vannak.

2018. aug. 3. 13:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Neszeszerben, a polcomon.

Rossmannban meg DM-ben is lehet kapni, ezenkívül Müllerben (bár ott minden drága), de szerinten a Tescoban is kapható.

2018. aug. 3. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy fém, nagyobb cipősdoboz méretű dobozban tartom őket. Nemrég selejteznem kellett, mert már abban se nagyon fértek el, de most így, h selejteztem tök jö.
2018. aug. 3. 15:22
 4/10 Metionin ***** válasza:
A körömlakkokat egy tárolódobozban, a mindennapi sminket egy neszesszerben, a ritkábban használtakat egy másikban, a rúzsokat meg egy műanyag dobozban és azzal együtt a hűtőben. Nekem simán a kínaiból meg a 100asból van neszesszerem, a célnak megfelelnek.
2018. aug. 3. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Neszeszerben, müllerben vettem, évek óta ezt használom. A neszeszert pedig ott tartom ahol sminkelek, tehát az íróasztalomon, de van hogy polcra felteszem. Táskámban is hagyom néha, szeretem ha velem van, hisz bármikor szükség lehet rá.
2018. aug. 3. 18:23
 6/10 anonim ***** válasza:
A polcomon.
2018. aug. 3. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy cuki kosárkában
2018. aug. 3. 18:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Mióta hetente ingázom, azóta egy neszeszerben tartok mindent (én aliexpressről szoktam rendelni). Ez olyan szempontból jó, hogy egy helyen van, kis helyen is elfér, nem marad ki semmit, könnyű szállítani stb., de annyira nem szeretem, mert össze van ömlesztve mindent és így nehezebben találom meg, amit éppen keresek. Előtte viszont egy ilyen átlátszó műanyag kis rekeszes tárolóban volt az asztalomon, amiben szépen külön lehetett válogatni a dolgokat, mindennek volt saját kis helye és átláthatóbb volt.
2018. aug. 3. 20:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Én egy colourpop-os rendelésemből megmaradt dobozban tartom a cuccaimat.
2018. aug. 6. 02:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Pinkpandáról rendeltem akciósan sminktáskát, abban tárolom a fürdőszobában. Kisebbet szoktam magammal vinni ha szükséges pótolni valamit az arcomon. ( rúzs, spirál, stb)
2018. aug. 6. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!