Sok csaj hogy tud annyi sminkcuccot használni úgy, hogy ne legyen a termékeknek semmi baja?
Nekem is rengeteg a sminkcuccom, de én igyekszem is mindet használni (persze nem egyszerre:) ).
Vagy van, hogy megveszek mondjuk egy alapozót, rájövök, hogy nem tetszik annyira, mint gondoltam és úgy vagyok vele, hogyha majd lesz időm, kicserélem/eladom, de közben kell új, szóval beszerzek egy másikat, míg a "régi" a fiók aljára kerül...
A rúzsokat gyűjtöm (főleg a MAC, Chanel márkát), a legkisebb eltérést is észreveszem az árnyalatok között, míg a férjem szerint van 5 db ugyanolyan színű rúzsom.:D
Én sem használom el szinte soha a sminkjeimet, de mindig elcsábulok a boltban, meg győzködöm magam, hogyha kipróbálok valami újat, ez pont jól jön. Szóval szerintem akinél több fióknyi sminkcucc van, ott soha nem használja el teljesen egyiket sem. Tapasztalatból mondom.
Én egyedül talán a szemhéjpúdereket nem használom el teljes mértékben.
Rengeteg sminkem van, halmokban állnak a szempillaspirálok, a palettak...
Alapozóból talán csak 2 van, ritkán használom, mert tökéletes a bőröm.
Lehet minden nap mást használnak. Nekem összesen 2 szempalettám van, mert szemet hétköznapra ritkán festek, nekem 2 bőven elég. Alapozóm, pirosítóm, korrektorom, rúzsom pl viszont van több, mert ezeket minden nap felkenem magamra.
Egyébként szerintem nekik is a nagy része a cuccaiknak csak áll otthon. Én mindent kidobok szavatossági idő után, illetve ha az elmúlt fél évben nem használtam őket, akkor odaadom anyukámnak, vagy valakinek. Utálom, ha sok cuccom van fölöslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!