Konditerem, avagy a csajok vakolat nélkül?
Sajnálom lehet hogy rossz a kategória, viszont szerintem itt kapok értékelhető választ.
Szóval, minden reggel a terembe kezdem a napot.
Hajnal lévén nulla smink csak egy coffolt haj. Viszont. Ahogy telik az idő és haladunk a fél nyolc felé megjellennek a 10/10 bomba nők belőtt haj és full smink. És úgy jönnek be edzeni. Majd szépen folyik le a fejükről a vakolat . Na szóval a kérdés igazából az, hogy melyik a visszataszítóbb egy elfolyó sminkű nő vagy egy nulla sminkes még igencsak álmos fej.
Sajnos nagyon sokat agyaltam és nem tudok dönteni.
Amikor végzünk akkor persze rá sminkelnek és megint fullosak lesznek, illetve én is össze kapom magam, már nem 14-nek hanem legalább 16nak nézek ki így 22 éves létemre. :D
(igen egyébként van nagyobb gondom is ennél, sőt már gyerek sem vagyok, alapjaraton a gondolkodásom sem ilyen felszínes viszont érdekel hogy kinek mi a véleménye erről)
Köszönöm 💗
Számomra a smink nélküli nő alapból nem visszataszító, de amúgy hasonló példa a strand is :-). Hogy hogy minden reggel ott kezded a napot?
27F
#1 hasonlóan gondolom én is
#2 haaat azért valahogy szerintem akkor szép igazán egy nő ha mértékkel ki van sminkelve, amit kell elrejt amit kell kiemel, ezért a natúr arc nekem kevés... s hogy a kérdésedre válaszoljak, nem olyan a külsőm, amilyen a társadalom által elvárt standard. Edzek aztán csak befogad a nép a peremvidék széléről 😁
#3 bár tényleg jók a vízallo kozmetikumok viszont az egy órás futás után nem hiszem hogy a szemöldököm és tusvonalam vállalhato állapotba maradna. Egyébként ezek a csajok egy komplett füstösített full fekete sminkbe jönnek, szóval tényleg party style
Természetesen mindenkinek 👏
Nem használok vízálló sminket, de a szemöldököm pont az, ami nem jön le, még zuhany alatt is dörzsölni kell.
Nem sminkelnék edzőterembe, de felőlem más mehet báli sminkben, estélyiben, annyira nem érdekel. Annyi önbizalmam meg van, hogy ne ilyen "ugye én vagyok a jobb" kérdésekre fanyalodjak.
Ja, de csupasz arcra egy szemkihúzás tök igénytelen.
Pont nem néz ki jól smink nélkül, és azt mondja, "Á, kihúzom a szemem, hogy még kisebbnek tűnjön."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!