Konditeremben a nők egy teremben vannak/edzenek a férfiakkal?
Hogy van ez? (Általában) A nők/lányok külön teremben edzenek meg a férfiak/fiúk is? Vagy pedig egy terembe vegyesen ?!
Köszönöm a választ! Nem tudom hogy működik ez , azert kérdeztem meg! :)
Oké, köszi!!
Akkor ezek szerint nem ugy van,nehogy kulon terem nők , kulon terem férfiak.
Kétféle terem van.
Az egyikben együtt edzenek. Illetve vannak külön női termek. Gondolom, azoknak, akik nem szívesen vesznek fel bizonyos pózokat férfiak jelenlétében.
Én rendes terembe járok. És bár eleinte furcsa volt a döntött törzsű oldalemelés, evezés, lórúgás a pasik előtt, de már nem feszélyez. Sőt, elnézve, hány nő edz rendesen, hány csak imitál, és mennyi hisztizik, szerintem női terembe nem is járnék szívesen. :D
Na meg azt is hallottam, hogy egyes női termek nem is igazán vannak súlyokkal jól ellátva. Pl. 10 kg a lábtolónál, az egész teremben összesen 80-100 kg tárcsa. Bár biztos vannak ezek között is jól felszereltek.
A termek 95%-a normális, tehát együtt edzenek a férfiak a nőkkel és nincs külön teremrész a nőknek. Miért kellene???
És vannak külön női termek, de az kb vicckategória felszereléssel és súlyokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!