Segítség. Voltam konditeremben, ahol összeállítottak nekem egy edzéstervet és étrendet, de semmit nem használ. A combom nő, de a felesleg nem megy le, a fenekem nem lesz szebb. A hasam se változik. Mi rossz? Mindent úgy csinálok, ahogy mondják.
Kezdjük ott, hogy 165 magas vagyok és 54 kg. Az edzéstervet nem adták ki, ha edzek, akkor kérhetem ki. De megpróbálom leírni sorban.
15 perc bicikli ,
Láboldalazó gép (ilyen: [link] )
ebből 10X4 külső/belső combra 5-7 kg, fenékre is ennyi csak ott 10-12 kg,
combfeszítő gép: 4*10 2kg,
combhajlító gép(hason): 3*6 2kg,
guggolás: 50 volt még kezdésként,most 80 db
csípőemelés: tartás 1 percig, 30 mp emelgetés, 1 perc tartás, 30 mp emelgetés, 1 perc emelgetés, 30 mp emelgetés,
Vádli gép: 4*15 5kg
Hasprés vízszintes padon:4*20
Hasprés ferdepad: 4*20
Hasprés gép: 5*20 10kg
10 perc elipszis
10 perc korcsolyázó gép
10 perc bicikli
7 perc taposógép
(nagyon ritkán kocogás, de ez tényleg elég kivételes alkalom)
Étrend:
Reggelire: 2 db teljes kiőrlésű kiflis sonkás szendvics,alma
Ebéd: Vega étel, amit a futár hoz vagy ha nem rendelek csirke vagy hal rizzsel
Vacsora: szendvics
Tudom, hogy egy kicsit sok a szénhidrát és kevés a gyümölcs de lassan próbálok váltani, mert nem megy a hirtelen átállás. Naponta 1-1,5-2 liter vizet iszok és pár bögre teát, természetesen cukor nélkül.
Hetente 4-5X megyek edzeni.
Stóval ennyi. Ne kíméljetek.
Nem vagyok edző, de nekem nem tettszik sem az étrend (ami valójában nem is étrend), sem az edzésterv, amit írtak neked. Ha én kaptam volna vissza dobnám. :D
1. Hol marad a hát, bicepsz, mell, tricepsz?
2. Hol van a többi szabad súlyos gyakorlat?
3. Mi a francnak edzel heti 4-5x ugyanarra az edzés tervre? Nem untad még magadat halálra?
4. Hol a normális bemelegítés?
5. Minek a végére ennyi aerob, miért nem külön napon van?
6. Hol a végéről a levezetés, nyújtás?
Étrend:
1. Hol a változatosság ez így nagyon egyoldalú.
2. Hol van, hogy miből mennyit? Nem fogsz fogyni, ha nincs kalória deficit.
Először is 3 hónapja edzem. Természetesen a súlyokat fokozatosan növelem, ez a kezdésnél volt. A hát és karizmos edzéseket nem akartam leírni, mert azok látszanak, és jól alakulnak. Elfelejtettem odaírni. Másodszorra: ha TE szerinted nem jó az étkezésem, és nem is értesz ehhez, akkor kérlek hagyd figyelmen kívül a kérdésemet és menj tovább. Harmadszorra: Sürgősen változtass a modorodon, mert ezzel nem érsz el semmit.
Kellemes Ünnepeket! :)
Nem segítséget akartál kérni?
Ha neked tettszik így az edzés, akkor nincs mit megkérdezni. :)
Továbbá, áradó magabiztosságot alapján úgy itélem meg, hogy egyedül is boldogulsz. Tehát, nem tudok mit tenni, csak sok sikert kivánni neked, a további edzésedhez. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!