Mit gondoltok nagyon csunya? Léci!
Hát az a helyzet h a jobb szemem szine kék,a bal szememé pedig barna! és sok srác amikor rá nézek mosolyog és azt mondja h nenézzek ennyire vaditóan mert elbűvölöm,mert gyönyörü szemeim vannak! De lehet csak ugy mondja...?! A többiek a suliban azt mondják h különleges vagyok,de mégis félek belenézni egy srác szemébe,aki tetszik nekem hiába tudom h ő nembánja... Szerintetek ez nagyon csunya???
kontaktlencsém nemskkára lesz,addig mi legyen???
bátran nézzek másokra?
Léci őszintén!!!!
22:59 nek
Okés,amint lesz időm,most épp készülök Magyarországra :)
ja és kösz szépen!
10:59
Ukrajnában élek amugy,szerintem ig megérted miért nemtom irni helyesen :) Ja meg amugy lusta vagyok nyáron szabályokat nézni,örülök h vége a sulinak :)
Tyűű. Sztem is különlegesen szép szemeid lehetnek. ^^
Nehogy kontaktlencsét használj!! :D
Énis Énis kérek képet.^^
jaj sztem nagyon különleges ésbiztos szépek:) nehogy kontaklencsézz:d
15L
Na mostmár tényleg nemtom mit csináljak.... :P
kösziii
NE rakj bele lencsét.:D
szerintem nagy hülyeség lenne.
vagy esetleg ha annyira szeretnél tőle megválni akkor max pinket vagy esetleg lilát a barna helyére. de szerintem k*rva szép lehet...
kár h nekem nincs.:(.
kérünk képet fényesebb helyen. xD
én 1szer láttam 1 ilyen lányt akinek kék és barna szeme volt és nekem nagyon tetszett mer egyedi és jol is állt neki =)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!