Mit gondoltok nagyon csunya? Léci!
Hát az a helyzet h a jobb szemem szine kék,a bal szememé pedig barna! és sok srác amikor rá nézek mosolyog és azt mondja h nenézzek ennyire vaditóan mert elbűvölöm,mert gyönyörü szemeim vannak! De lehet csak ugy mondja...?! A többiek a suliban azt mondják h különleges vagyok,de mégis félek belenézni egy srác szemébe,aki tetszik nekem hiába tudom h ő nembánja... Szerintetek ez nagyon csunya???
kontaktlencsém nemskkára lesz,addig mi legyen???
bátran nézzek másokra?
Léci őszintén!!!!
nekem zöld szemem van, de mindig is szerettem volna hogyha felemás :P pl sárga-zöld vagy kék-zöld esetleg sárga-kék...:D a barnát nem szeretem..
am szerintem nagyon is szép lehet :) különleges és egyedi :D bátran nézz mások szemébe, emiatt nem kell félned:D
20:54
még nincs,de minden valószinüséggel az orvas elintézi h jó legyen,de arra énis számitok h nemlesz tökéletes,de nembaj,ha nemteccik majd nemveszem fel többet :)
Ok teszek fel képet,ha visszakapom épségben az USB met :)))
Köszi mindenkinek!!!
Lehet még átgondolom a lencsés cuccot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!