Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok nagyon csunya?...

Mit gondoltok nagyon csunya? Léci!

Figyelt kérdés

Hát az a helyzet h a jobb szemem szine kék,a bal szememé pedig barna! és sok srác amikor rá nézek mosolyog és azt mondja h nenézzek ennyire vaditóan mert elbűvölöm,mert gyönyörü szemeim vannak! De lehet csak ugy mondja...?! A többiek a suliban azt mondják h különleges vagyok,de mégis félek belenézni egy srác szemébe,aki tetszik nekem hiába tudom h ő nembánja... Szerintetek ez nagyon csunya???

kontaktlencsém nemskkára lesz,addig mi legyen???

bátran nézzek másokra?

Léci őszintén!!!!

2010. júl. 8. 20:38
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
tűkön ülve várjuk a képet! :D
2010. júl. 8. 20:53
 12/54 anonim ***** válasza:
20:46 vagyok. Egyébként milyen lencséd lesz? Mert arra számíts, hogy a legtöbb lencse nem takar 100%-osan, vagyis valamennyire átlátszik, úgyhogy lehet, hogy a két szemeden eltérő árnyalatú lesz a lencse.
2010. júl. 8. 20:54
 13/54 anonim ***** válasza:

nekem zöld szemem van, de mindig is szerettem volna hogyha felemás :P pl sárga-zöld vagy kék-zöld esetleg sárga-kék...:D a barnát nem szeretem..

am szerintem nagyon is szép lehet :) különleges és egyedi :D bátran nézz mások szemébe, emiatt nem kell félned:D

14/54 anonim ***** válasza:
de gyönyörű lehet a szemed,tök különleges ,örülj neki!:)
 15/54 anonim ***** válasza:
20.43-as vagyok... és én is várom a fotót! :) Bizti nagyon szép! Már naon kíváncsi vagyok!!!! :D
2010. júl. 8. 20:57
 16/54 anonim ***** válasza:
képet légyszi!:D
2010. júl. 8. 20:59
 17/54 A kérdező kommentje:

20:54

még nincs,de minden valószinüséggel az orvas elintézi h jó legyen,de arra énis számitok h nemlesz tökéletes,de nembaj,ha nemteccik majd nemveszem fel többet :)

2010. júl. 8. 21:18
 18/54 A kérdező kommentje:

Ok teszek fel képet,ha visszakapom épségben az USB met :)))

Köszi mindenkinek!!!

Lehet még átgondolom a lencsés cuccot :D

2010. júl. 8. 21:20
 19/54 anonim ***** válasza:
Én már találkoztam ilyennel egy ismerős csajnál. Egyik szeme zöld, a másik barna. Nekem kicsit furcsa volt, mert nem tűnt fel, csak mikor mondták. Ezen semmi szégyellnivaló nincs, inkább különleges.
2010. júl. 8. 21:32
 20/54 anonim ***** válasza:
Fogadd el, hogy különleges vagy és mások is elfogadnak! Szerintem nem zavar egy fiút se :) Szexepil :)
2010. júl. 8. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!