Mit gondoltok nagyon csunya? Léci!
Hát az a helyzet h a jobb szemem szine kék,a bal szememé pedig barna! és sok srác amikor rá nézek mosolyog és azt mondja h nenézzek ennyire vaditóan mert elbűvölöm,mert gyönyörü szemeim vannak! De lehet csak ugy mondja...?! A többiek a suliban azt mondják h különleges vagyok,de mégis félek belenézni egy srác szemébe,aki tetszik nekem hiába tudom h ő nembánja... Szerintetek ez nagyon csunya???
kontaktlencsém nemskkára lesz,addig mi legyen???
bátran nézzek másokra?
Léci őszintén!!!!
A szem a lélek tükre, nézzél másokra nyugottan.Tök jó lehet kék+barna szem ,mert nekem mindkettő tetszik.(SZÍNÜK) 15/L
És ŐSZINTÉN!
Szerintem nagyon szép lehet. :D
de mutatsz képet? csak a szemedről. :)
Anyának volt egy iskolatársa, akinek ilyen szemei voltak, nagyon különleges lehet. Szerintem nem csúnya, hanem nagyon egyedi :)
Gondolom, színes lencsét szeretnél, szerintem ne tedd! Bár ha jobban érzed magad így, akkor beteheted. De megsúgom, nekem barna szemem van, és szoktam úgy járkálni, hogy beteszek az egyikbe szürke lencsét :)
Huh nagyon szépen köszi nektek! Nemhittem volna h ilyen válaszkat kapok! :)
Majd csinálok és küldök nektek! :)))
A 20:46 -nak
Na ez tök érdekes,birom amikor valaki megváloztatja mert tetszik neki, nekem meg kétféle és másat akarnák :)
De köszi neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!