Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok nagyon csunya?...

Mit gondoltok nagyon csunya? Léci!

Figyelt kérdés

Hát az a helyzet h a jobb szemem szine kék,a bal szememé pedig barna! és sok srác amikor rá nézek mosolyog és azt mondja h nenézzek ennyire vaditóan mert elbűvölöm,mert gyönyörü szemeim vannak! De lehet csak ugy mondja...?! A többiek a suliban azt mondják h különleges vagyok,de mégis félek belenézni egy srác szemébe,aki tetszik nekem hiába tudom h ő nembánja... Szerintetek ez nagyon csunya???

kontaktlencsém nemskkára lesz,addig mi legyen???

bátran nézzek másokra?

Léci őszintén!!!!

2010. júl. 8. 20:38
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
81%
Hát, ez szánalmas... midnenkinek tetszik, ami érthető, hiszen rendkívül különleges az ilyen, és Te meg itt hisztizel? Pff...
2010. júl. 8. 20:41
 2/54 anonim ***** válasza:
100%

A szem a lélek tükre, nézzél másokra nyugottan.Tök jó lehet kék+barna szem ,mert nekem mindkettő tetszik.(SZÍNÜK) 15/L

És ŐSZINTÉN!

3/54 anonim válasza:
100%
Szerintem teljesen nyugodtan nézz más szemébe, és ne szégyelld, hiszen Te ilyen vagy, így vagy teljes értékű. Aki ezen fennakad, az a saját szegénységi bizonyítványát tölti ki...
 4/54 anonim ***** válasza:
100%
kiváncsivá tetté:D kiváncsi vagyok! nem linkelnél egy képet?(csak a szemedről) nemnagyon tudom elképzelni de sztem is különleges lehet
 5/54 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki, ha lenne ilyen különlegességem! Biztos nem tennék be kontaktlencsét! Szerintem büszkének kéne lenned rá...
2010. júl. 8. 20:43
 6/54 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon szép lehet. :D

de mutatsz képet? csak a szemedről. :)

2010. júl. 8. 20:44
 7/54 anonim ***** válasza:
100%

Anyának volt egy iskolatársa, akinek ilyen szemei voltak, nagyon különleges lehet. Szerintem nem csúnya, hanem nagyon egyedi :)

Gondolom, színes lencsét szeretnél, szerintem ne tedd! Bár ha jobban érzed magad így, akkor beteheted. De megsúgom, nekem barna szemem van, és szoktam úgy járkálni, hogy beteszek az egyikbe szürke lencsét :)

2010. júl. 8. 20:46
 8/54 A kérdező kommentje:

Huh nagyon szépen köszi nektek! Nemhittem volna h ilyen válaszkat kapok! :)

Majd csinálok és küldök nektek! :)))

2010. júl. 8. 20:48
 9/54 anonim ***** válasza:
Tegyél már fel egy képet,őszintén én ilyet csak kutyáknál láttam,nem tudtam,hogy emberben is létezik,hadd nézzük meg!!!
2010. júl. 8. 20:50
 10/54 A kérdező kommentje:

A 20:46 -nak

Na ez tök érdekes,birom amikor valaki megváloztatja mert tetszik neki, nekem meg kétféle és másat akarnák :)

De köszi neked is!

2010. júl. 8. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!