Mit gondoltok az ilyen műcicikről? (KÉPPEL) Szerintem ez már csúnya!
Figyelt kérdés
Mintha 2 lufit beraktak volna neki! Nekem nem tetszik és nektek?
( Ha nem nyitja meg a képet ide katt ezt tuti megnyitja: [link] )
2011. jún. 29. 19:49
1/11 anonim válasza:
Ez kimondottan csúnya szerintem is, viszont vannak nagyon szép és esztétikus műmellek is.
2/11 anonim válasza:
Túl kerek, nagyon látszik, hogy plasztik.
3/11 anonim válasza:
Ezen tényleg nagyon látszik:-S Rubint Rékának is ilyen, nem szép.
De pl a Gáspár Beáról nem mondanám meg, hogy szilikonmelle van, az jól sikerült.
Meg ha jól tudom
Neki is szilikon (nem vagyok biztos, de valószínű), szerintem szép.
5/11 anonim válasza:
ez már nagyon mű... olyan mint két lufi.
6/11 anonim válasza:
hát ennek a csajnak egyáltalán nem lenne melle anélkül a két lufi nélkül egyébként undorító fujj
8/11 anonim válasza:
Ez minden,csak nem szép....olyan élesen rajzolódnak ki a kontúrok,hogy akár még photoshop is lehetne,annyira durva!!!de azzal is egyet értek,hogy létezik természetes hatású is:)
10/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon vékony a csaj és sejtem semmi melle nem volt, és ha valaki teltebb akkor természetesebb müciciket lehet varázsolni, mert van rajta egy kis husi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!